Places logo
Menu

Online Marketeer bij Places.nl B.V.

Bouw mee aan onze ambitieuze plannen!

Wat vertel je op je verjaardag?

"Ik zorg dat bedrijven in Nederland via slimme oplossingen uitstekend online vindbaar én bereikbaar worden voor potentiële klanten."

Wie ben jij?

Jij bent een persoon met een ondernemend karakter en niet bang om zaken zelfstandig op te pakken. Je streeft commerciële doelstellingen na en hebt een passie voor online marketing. Je hebt zo'n twee jaar ervaring in het vak van (online) marketing en bent in het bezit van een HBO/WO diploma.

Een marketeer bij Places.nl pakt zijn of haar taken zelfstandig op en weet van aanpakken. Samen met een hecht team van professionals zie jij kansen en realiseer jij deze. Jij zorgt ervoor dat bedrijven in Nederland gebruik gaan maken van onze slimme oplossingen. Dit doe je door de inzet van o.a. contentmarketing, e-mailcampagnes, online advertising en slimme salescampagnes.

Kortom, jij zorgt ervoor dat je targets nastreeft en leads genereert via alle mogelijke kanalen zodat we onze business kunnen laten groeien. Je start in deze functie met een tweetal nieuwe dienstverleningen waar we ambitieuze groeiplannen voor hebben.

Hoe ziet je dag er uit?

Je werkt nauw samen met developers, sales professionals en een groot team van enthousiaste callcenter medewerkers die zich inzetten voor de dienstverlening van Places.nl. Jouw eerste focus zal worden hoe we leads kunnen genereren en verzilveren met alle toolsets die Places.nl intern te bieden hebben. Hierin staat een netwerk van 6 miljoen maandelijkse bezoekers, een database met meer dan 242.740 geregistreerde ondernemers en een team van ruim 70 young professionals tot je beschikking.

Zo heb jij vandaag ideeën uitgewerkt voor een vijftal nieuwe landingspagina's en deze op de sprint van development gezet. Je hebt met onze salesmanager gekeken naar het huidige rendement op de leadopvolging en stuur je hierin op een zo hoog mogelijke conversie. Je ziet bijvoorbeeld dat veel ondernemers online de offerte bekijken en je hebt een nieuw idee om deze beter op te volgen.

Aan het einde van de dag kijk je mee met onze service medewerkers hoe het configureren van de nieuwe websites voor ondernemers gaat en je vraagt jezelf af of de e-mailcampagnes voor nieuwe klanten voldoende toereikend zijn. Je ziet een verbetering en werkt dit meteen uit in een nieuwe story.

Je gaat met een tevreden gevoel naar huis want vandaag heb jij Places.nl weer een stukje efficiënter ingericht waardoor we niet alleen waardevolle uren besparen maar ondernemers worden vanaf morgen nog beter geholpen in hun online marketing vraagstukken.

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie;
  • Een jong en informeel team;
  • Mooie werkomgeving in een gezellig pand in Nijmegen;
  • Uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden, groei- en scholingsmogelijkheden;
  • Opleidingsmogelijkheden op het gebied van online-marketing;
  • 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer of een fiets;
  • Een baan voor 36-40 uur.


Lijkt deze functie je leuk? Neem dan contact op met Peter Davelaar via peter@places.nl / 024 3555299 of stuur direct je CV en motivatie.