Online Marketeer bij Places.nl

Bouw mee aan onze ambitieuze plannen!

Wat vertel je op je verjaardag?

"Ik zorg dat bedrijven in Nederland via slimme oplossingen uitstekend online vindbaar én bereikbaar worden voor potentiële klanten"

Wie ben jij?

Jij bent een persoon met een ondernemend karakter en niet bang om zaken zelfstandig op te pakken. Je streeft commerciële doelstellingen na en hebt een passie voor online marketing. Je hebt zo'n twee jaar ervaring in het vak van (online) marketing en bent in het bezit van een HBO/WO diploma.

Een marketeer bij Places pakt zijn of haar taken zelfstandig op en weet van aanpakken. Samen met een hecht team van marketeers, accountmanagers en ontwikkelaars zie jij kansen en realiseer jij deze. Jij zorgt er voor dat bedrijven in Nederland gebruik gaan maken van onze slimme oplossingen. Dit doe je door de inzet van bijvoorbeeld online advertising, e-mailcampagnes, content marketing, CRO en slimme salescampagnes.

Kortom, jij zorgt ervoor dat je targets nastreeft en leads genereert via alle mogelijke kanalen zodat we onze business kunnen laten groeien. Maar uiteindelijk ben je ook gewoon een leuke, enthousiaste en een gezellige collega.

Hoe ziet je dag er uit?

Je start bij het koffiezetapparaat, bekijkt vervolgens de lopende online acties. Met je koffie in de hand bespreek je met je team tijdens de daily stand-up de werkzaamheden van gisteren en waar je vandaag mee gaat vlammen. Vervolgens bekijk je je e-mail, je ziet dat de nieuwe campagne van gisteren leads oplevert en dat deze geconverteerd moeten naar een sale. Vervolgens ga je aan de slag met jouw nieuwe ideeën en innovatieve features voor Places.nl en schrijft deze uit voor de ontwikkelaars. Daarna schuif je aan bij een brainstormsessie voor Places samen met andere marketeers.

Na en rondje wandelen door hartje Nijmegen en een bammetje achter de kiezen, gaat de telefoon. Een accountmanager van Places.nl vraagt aan jou waarom er nog niet voldoende leads zijn binnen gekomen deze maand. Jij zorgt ervoor dat je op basis daarvan online-acties gaat uit zetten om meer leads te gaan genereren. Vlak daarna start je met het uitwerken van je ideeën voor komende tijd en je ordent deze op basis van prioriteit. Je rond de dag af met het optimaliseren van de laatste campagnes en het afwerken van vragen vanuit klanten, ontwikkelaars en het salesteam.

Wat bieden wij?
  • - Marktconform salaris dat meegroeit met jouw ambitie;
  • - Een jong en informeel team;
  • - Mooie werkomgeving in een premium pand in hartje Nijmegen;
  • - Uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden, groei- en scholingsmogelijkheden;
  • - Opleidingsmogelijkheden voor online-marketing;
  • - 100% reiskostenvergoeding met openbaar vervoer of een fiets;
  • - Aanvullend: stoelmassage door een echte professional, sportvergoeding, gratis fruit en mediatheek & vrijdagmiddagborrels;
  • - Een baan voor 36-40 uur.

Wat is Places.nl?

In 2012 Places.nl opgericht met als doel om bedrijven in contact te laten komen met consumenten. Places biedt inmiddels een breed scala aan diensten voor bedrijven in Nederland. Places werkt samen met onder andere Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, waar maandelijks 6 miljoen bezoekers op te vinden zijn.

Places bedient bedrijven in Nederland met slimme en innovatieve (online) marketingdiensten om zo beter gevonden te worden op het internet om zo meer klanten naar hun bedrijf te trekken. Met inmiddels meer dan 260.659 aangemelde ondernemers, is Places een bepalende speler geworden voor ondernemend Nederland. Met een vast team van meer dan 20 man en 100 oproepkrachten opereren wij op een premiumlocatie in het centrum van Nijmegen.

Places biedt jou de kans om bij een gevestigde organisatie mee te bouwen aan innovatieve ontwikkelingen en ambitieuze plannen van Places.

Durf jij het aan en is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan jouw profiel en motivatie naar nieuweuitdaging@telefoonboek.nl.

Voor meer informatie bel je met Femke van Zanten, HR Manager, via 024 - 360 5040.

Solliciteren