Places logo
Menu

Vergroot de online vindbaarheid van je bedrijf met een vermelding op Telefoonboek.nl, Openingstijden

Vergroot de online vindbaarheid van je bedrijf met een vermelding op Telefoonboek.nl, Openingstijden

Online vindbaarheid van je bedrijf vergroten

Als ondernemer wil je natuurlijk graag dat je bedrijf eenvoudig online te vinden is. Met een gratis bedrijfsprofiel op Places.nl worden je bedrijfsgegevens getoond op Telefoonboek.nl én Openingstijden.com. Zo wordt het voor klanten heel gemakkelijk om je bedrijf online te vinden.

Wil je ook gevonden worden door meer dan 6 miljoen Nederlanders op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com? Lees dan hieronder verder en maak gratis je eigen bedrijfsprofiel aan! Je online vindbaarheid wordt hierdoor nog eens extra vergroot. Telefoonboek.nl en Openingstijden.com bieden een overzichtelijke lijst van bedrijven in de regio. Bovendien scoren deze websites hoog in de zoekresultaten van Google. In de volgende stappen leggen we je uit hoe je eenvoudig een bedrijfsprofiel kunt maken. Ook melden we je bedrijf ook aan bij Google Mijn Bedrijf als je bedrijf nog geen Google Mijn Bedrijf profiel heeft. Met een bedrijfsprofiel word je gemakkelijk gevonden door miljoenen bezoekers.

STAP 1: Maak een account en bedrijfsprofiel aan op Places.nl

 • Via Places.nl kun je gratis aanmelden. Door onder andere je bedrijfsnaam en e-mailadres in te vullen kun je een gratis account aanmaken.

 • Je ontvangt een bevestigingsmail, met daarin een link. Door hier op te klikken koppel je je bedrijf aan je account en kun je je bedrijfsprofiel aanpassen.

 • Wij controleren je gegevens en je (nieuwe) bedrijfsprofiel zal binnen één werkdag zichtbaar zijn op zowel Telefoonboek.nl als Openingstijden.com.

Tijdens het controleren van je bedrijfsinformatie checken wij je gegevens op eventuele onjuistheden en zorgen we voor een optimale vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Daarnaast kun je je bedrijfsgegevens altijd beheren met je eigen account.

Uit onderzoek blijkt dat veel klanten overstappen naar de concurrent als ze de gewenste bedrijfsinformatie niet snel of gemakkelijk kunnen vinden. Bovendien kunnen juiste openingstijden voorkomen dat je klanten voor een dichte deur komen te staan. Het is dus van belang om je bedrijfsprofiel up-to-date te houden! Met een account op Places kunt u gemakkelijk uw contactgegevens aanpassen. Dat ziet er zo uit.

Meld gratis je bedrijf aan

STAP 2: Breid je bedrijfsprofiel uit met meer gegevens

Met een gratis bedrijfsprofiel op Places.nl kun je je bedrijfsinfornatie goed aan online klanten tonen. Daarbij heb je onder andere de volgende mogelijkheden:

 • Kiezen van juiste bedrijfscategorie
 • Toevoegen van bedrijfsomschrijving
 • Toevoegen van website-URL
 • Toevoegen van openingstijden
 • Toevoegen van dichtstbijzijnde parkeergelegenheid
 • Toevoegen van bedrijfslogo
 • Toevoegen van links naar social-media-kanalen

Naast de gratis bedrijfsvermelding biedt Places.nl ook de (betaalde) mogelijkheid om je bedrijf bij meerdere belangrijke kanalen zoals Apple Maps, TomTom aan te melden. Zo kunnen klanten je bedrijf ook terugvinden in hun navigatiesystemen.Val op met een advertentie en word boven uw concurrentie getoond!

STAP 3: Laat je bedrijf door klanten beoordelen

Een online bedrijfsprofiel biedt je de kans om je online repuatie in de gaten te houden. Klanten kunnen je bedrijf beoordelen op de volgende punten:

 • Algemene indruk
 • Bereikbaarheid
 • Service
 • Prijs/kwaliteitverhouding

De scores van de verschillende punten worden samengenomen tot één gemiddeld cijfer van 1 tot 10, zodat er in één oogopslag kan worden gezien welke indruk je bedrijf bij klanten heeft achtergelaten. Handig voor jouw bedrijf, maar ook voor andere bezoekers op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Met een (betaald) Reviews pakket kun je ook reageren op deze klanten en zo bouwen aan een goede online reputatie.Uw bezoekers kunnen u beoordelen door een rating te plaatsen. Dat ziet er zo uit.

Heb je de stappen gevolgd? Dan heb je de online vindbaarheid van je bedrijf al verbeterd. Wil je nog verder verbeteren of heb je vragen over je online vindbaarheid of reputatie? Ons serviceteam is elke werkdag te bereiken op 024 - 3555 299 en staat voor je klaar met advies en ondersteuning!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!