Places logo
Menu

Telefoonboek.nl: meer klanten en omzet!

Telefoonboek.nl: meer klanten en omzet!

Telefoonboek is met ruim 5,8 miljoen bezoekers per maand en 1,3 miljoen bedrijfsvermeldingen de meest complete bedrijvengids van Nederland. Via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en de mobiele websites biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om online gevonden te worden en zichzelf te presenteren. Door een gratis bedrijfsvermelding op Places.nl, Telefoonboek.nl en Openingstijden.com wordt u online gevonden en trekt u direct meer klanten naar uw bedrijf. Lees in deze blog hoe u zo'n bedrijfsvermelding aanmaakt.

Telefoonboek.nl en Openingstijden.com

Per maand vinden 4.000.000 bezoekers op Telefoonboek.nl verschillende personen en de meest uiteenlopende bedrijven. Daarnaast raadplegen 1.800.000 bezoekers per maand op Openingstijden.com de openingstijden van alle populaire winkelketens, supermarkten en postkantoren. U wilt als mkb'er toch ook profiteren van deze hoge bezoekersaantallen? Maak een gratis bedrijfsvermelding aan en verhoog daarmee direct uw online vindbaarheid.

Wat is een online bedrijfsvermelding?

Tegenwoordig is online vindbaarheid onmisbaar. Zelfs als uw bedrijf niet actief is op internet, is het belangrijk om online gevonden te kunnen worden door nieuwe klanten.Waar vroeger het papieren telefoonboek werd gebruikt om personen of bedrijven op te zoeken, worden bedrijfsgegevens van bijvoorbeeld mkb'ers vandaag de dag geraadpleegd via pc, tablet of smartphone. Een online bedrijfsvermelding zorgt voor de aanwezigheid van uw bedrijfsnaam op internet. Deze zal de vindbaarheid van uw bedrijf vergroten. Telefoonboek.nl en Openingstijden.com bieden een overzichtelijke lijst van bedrijven in de regio. Bovendien scoren deze websites hoog in de zoekresultaten van Google. U als ondernemer kunt daarom met een groot deel van uw potentiële klanten in contact komen door een gratis online bedrijfsvermelding aan te maken bij Telefoonboek.

bedrijfsvermelding-telefoonboek

Voeg eenvoudig en snel uw bedrijf toe

Of u nu een winkel, organisatie of eenmanszaak heeft, op Places.nl kunt u als ondernemer altijd en overal uw bedrijfsgegevens beheren. Deze bedrijfsgegevens zijn zichtbaar op Telefoonboek.nlenOpeningstijden.com. Via Places.nl kunt u zich gratis aanmelden. U maakt een account aan door uw naam en e-mailadres op te geven. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een link, waarna u uw bedrijf aan uw account kunt koppelen. Nadat wij uw bedrijfsvermelding handmatig hebben gecontroleerd, is uw nieuwe bedrijfsvermelding binnen één werkdag zichtbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com.

Online vindbaar in een handomdraai

Een bedrijfsvermelding op Places.nlzorgt ervoor dat uw mkb-bedrijf online goed vindbaar is voor uw klanten. Uw bedrijf komt via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com hoger in de zoekresultaten van Google. Registreert u zich op Places.nl, dan worden uw contactgegevens, bedrijfscategorie openingstijden, parkeergelegenheid, betalingsmogelijkheden en social media kanalen gratis weergegeven. Met een zo uitgebreid mogelijke online bedrijfsvermelding kunt u meer klanten trekken. Door uw bedrijf aan te melden heeft u 24 uur per dag controle over uw bedrijfsgegevens. U kunt deze gegevens te allen tijde eenvoudig aanpassen. In enkele muisklikken wijzigt u bijvoorbeeld al uw openingstijden. Zorg dat klanten eenvoudig contact met u kunnen opnemen door de juiste bedrijfsgegevens op Telefoonboek.nl en Openinstijden.com te tonen. Uit onderzoek van Telefoonboek blijkt dat veel consumenten overstappen naar de concurrent als ze de gewenste bedrijfsinformatie niet snel of gemakkelijk kunnen vinden. Een oud adres of verkeerd telefoonnummer zorgt er dus voor dat u klanten misloopt.

Laat uw bedrijf beoordelen

Een online bedrijfsvermelding biedt u bovendien de mogelijkheid omuw ratings te bekijken. Het is mogelijk voor uw klanten om tijdens een bezoek aan Telefoonboek.nl uw bedrijf te beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteit verhouding. Bij uw bedrijfsvermelding staat vervolgens het gemiddelde cijfer dat klanten aan uw onderneming geven vermeld. Zo krijgen u én uw (potentiële) klant een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld van uw bedrijf, en kunt u bekijken hoe tevreden uw klanten zijn. Er zijn inmiddels al meer dan 293174 ratings ingevuld! Ook kunnen klanten reviews over uw onderneming schrijven, waarop u direct inhoudelijk kunt reageren. Het aantal reviews op Telefoonboek.nl staat inmiddels op 6178!

knipkapper-rating

Val op tussen uw concurrenten

Naast een gratis online bedrijfsvermelding biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om extra op te vallen met een uitgebreide bedrijfsvermelding. Met een uitgebreide bedrijfsvermelding van Telefoonboek toont u uw bedrijfslogo, foto's en video's, en adverteert u met uw bedrijf boven de zoekresultaten. Daarom biedt Places.nl advertentiepakketten op maat met een groot bereik én tegen scherpe tarieven. Heeft u vragen over uw online bedrijfsvermelding, of hulp nodig bij het registreren? Ons serviceteam, te bereiken op 024 - 3555 299, staat voor u klaar met advies en ondersteuning!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!