Places logo
Menu

Hoe word je vindbaar op TomTom

Hoe word je vindbaar op TomTom

TomTom is één van de grootste marktleiders als het gaat om navigatie toepassingen. Niet alleen routes maar ook andere locaties, zoals restaurants, hotels en andere belangrijke bedrijven worden weergeven op navigatie. Maar hoe word je eigenlijk vindbaar op TomTom? Het antwoord vind je hieronder.

Toelichting

De navigatiesystemen van TomTom worden veelvuldig gebruikt. Meer dan 60% van de navigatie gebruikers gebruiken 1 tot 3 keer per week de "nuttige plaatsen" tool van TomTom. Al deze gebruikers kunnen jouw potentiële klanten zijn. Voor sommige bedrijven kan het belangrijker zijn dan voor andere bedrijven, maar het is voor elk bedrijf nuttig. Je weet nooit waar de bedrijfsinformatie allemaal voor wordt gebruikt en het kan zomaar zijn dat je door de vermelding vindbaar wordt op andere plaatsen dan alleen het betreffende navigatiesysteem.

Hoe word je vindbaar?

Je bedrijf zichtbaar maken bij TomTom gaat niet zo gemakkelijk en het neemt veel tijd in beslag. Om vindbaar te worden op TomTom is het goed om je aan te sluiten bij gecertificeerde partners van TomTom. Deze gecertificeerde partners van TomTom hebben de mogelijkheid om gemakkelijk bedrijven aan te melden en zichtbaar te maken. Dit zorgt voor tijdsbesparing. Places.nl is een gecertificeerd partner en kan je helpen met het vindbaar te maken. Places.nl zorgt ervoor dat uw bedrijfsvermelding wordt aangemaakt bij TomTom en up to date blijft. Zo ben je zichtbaar voor al je potentiële klanten of gasten.

Conclusie

Om een bedrijfsvermelding te hebben op TomTom is het beste om je aan te sluiten bij een partner van TomTom. In het verspreiden van bedrijfsvermeldingen gaat veel tijd zitten, waaronder ook de bedrijfsvermelding op TomTom. Laat daarom Places.nl je helpen. Met een bedrijfsvermelding bij Places.nl staan uw bedrijfsgegevens bij de 10+ belangrijkste zoekmachines, websites en navigatiesystemen waaronder TomTom.

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!