Menu

Uitgelicht: Places AntwoordserviceUitgelicht: Places Antwoordservice

Op vrijdag blikt Places.nl terug op de interessantste blogs uit een bepaalde categorie. Deze week is de categorie Places Antwoordservice aan de beurt. Lees alles over deze antwoordservice en doe er als ondernemer uw voordeel mee!

Geef als klant van de Places Antwoordservice een proefmaand cadeau en ontvang gratis antwoordservice!

Bestaande klanten van Places Antwoordservice weten als geen ander hoe onze antwoordservice werkt. Daarom nodigen wij alle huidige klanten uit hun bevriende ondernemers vrijblijvend kennis te laten maken met Places Antwoordservice. Natuurlijk niet voor niets: voor iedere nieuwe (proef)klant die u aandraagt ontvangt u als bestaande klant een maand lang gratis antwoordservice!

Lees de blog 'Geef als klant van de Places Antwoordservice een proefmaand cadeau en ontvang gratis antwoordservice!'

De telefonische bereikbaarheid van chocolaterieketens

In 2014 onderzocht Telefoonboek.nl de telefonische bereikbaarheid van diverse branches. Ook werden chocolaterieketens bekeken. Bij chocolaterieënvindt u deheerlijkste bonbons en chocoladeproducten, maar deze winkels blijken niet altijd even goed telefonisch te bereiken.

Lees de blog 'De telefonische bereikbaarheid van chocolaterieketens'

Heeft u echt nieuw personeel nodig?

Gaan de zaken goed? Wordt het steeds drukker en kunt u het niet af met de mankracht die u tot uw beschikking heeft? Wat doet u? De voordehand liggende oplossing is natuurlijk om nieuw personeel aan te nemen. Maar is dat wel echt nodig? Er zijn namelijk verschillende alternatieven die u ook het werk uit handen nemen.

Lees de blog 'Heeft u echt nieuw personeel nodig?'

De reizende ondernemer: handige applicaties voor onderweg

U reist van hot naar her. Op maandag gaat u op weg naar een meeting, dinsdag werkt u op kantoor en woensdag moet u naar een klant. Wat het niet er niet gemakkelijker op maakt is dat u dagelijks te maken heeft met files en hoge brandstofkosten. Omdat reiskosten voor veel bedrijven een enorme kostenpost zijn, zetPlaces.nleen aantal handige applicaties op een rij die de reizende ondernemer een handje helpen in het verkeer.

Lees de blog 'De reizende ondernemer: handige applicaties voor onderweg'

Meer blogs over andere relevante onderwerpen? Houd onze blogpagina in de gaten!


Delen:Reacties


Zoeken
Zoek