Places logo
Menu

Welk online kanaal past het best bij jouw doelgroep en jouw bedrijf?

Welk online kanaal past het best bij jouw doelgroep en jouw bedrijf?

Het aanbod van online kanalen is groot. Wij van Places Nieuws begrijpen dat je wellicht tussen alle beschikbare online kanalen door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welk kanaal wordt gebruikt door de doelgroep van mijn bedrijf en welk kanaal is voor mijn bedrijf het meest geschikt? Dat zijn vragen waar veel ondernemers mee worstelen. Om die reden hebben wij een overzicht van alle online kanalen gemaakt. Vervolgens kun je aan de hand van een aantal opgestelde cases kijken welke kanalen er het beste bij jouw bedrijf passen. Benieuwd wat de beste uitkomst is voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder.

Welke online kanalen zijn er?

Online kanalen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van socialmediakanalen tot een website. Van nieuwsbrieven tot blogs en van apps tot zoekmachine Google. Voor ieder bedrijf is er wat wils. In onderstaand overzicht zijn al deze online kanalen weergeven. Wat zijn de doelen van het gebruik van deze kanalen?

Welk online kanaal past het beste bij jouw bedrijf?

Hierna volgen een aantal cases waaraan kan worden afgeleid welke kanalen het beste bij jouw bedrijf passen. De cases: als bouwbedrijf is het belangrijk om vertrouwen te creëren en jouw diensten zo goed en uitgebreid mogelijk aan te bieden. Als kapperszaak of schoonheidssalon is het belangrijk om aan potentiële klanten jouw diensten aan te bieden en hier de resultaten van te laten zien. Ook is het belangrijk om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen. Als organisatieadviseur is het belangrijk om jezelf zo professioneel mogelijk te profileren. Tevens is het belangrijk om jouw diensten online aan te bieden en klussen binnen te halen. Tot slot: als taxibedrijf is het belangrijk om zowel online als offline makkelijk vindbaar en bereikbaar te zijn. om je diensten aan te bieden. Welke kanalen zijn dan geschikt? Bekijk het hieronder.


Welke online kanalen gebruik jij voor jouw bedrijf?

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!