Places logo
Menu

Hoe belangrijk zijn afbeeldingen in een Google Mijn Bedrijf vermelding

Hoe belangrijk zijn afbeeldingen in een Google Mijn Bedrijf vermelding

Hoe belangrijk zijn afbeeldingen in een Google Mijn Bedrijf vermelding

Een veelgestelde vraag van onze klanten is: Hoe belangrijk zijn foto's in een Google Mijn Bedrijf vermelding? Om deze vraag te beantwoorden plaatsen we het antwoord hier.

Toelichting

Om zoeker te helpen jouw bedrijf beter te leren kennen, raadt Google aan zoveel mogelijk foto's naar uw vermelding te uploaden. Door het gebruik van foto's ziet je vermelding er niet alleen levendiger en professioneler uit, maar zorgt er ook voor dat zoekers sneller worden geconverteerd.

Beantwoording

In de ogen van Google helpen afbeeldingen om aan te tonen dat je bedrijf een legitieme organisatie is. Door meerdere relevante afbeeldingen in uw bedrijfsvermelding te hebben staan, kan jouw bedrijf zich onderscheiden van de concurrenten, een hogere ranking behalen en de aandacht trekken. Door afbeeldingen toe te voegen ziet je vermelding er ook betrouwbaar uit voor potentiële klanten en hierdoor kunnen deze potentiële klanten sneller aangezet worden tot aankoop of bezoek.

Uit onderzoek van Google Insights is gebleken dat een Google Mijn Bedrijf vermelding met meer dan 100 foto's 520% meer telefoontjes krijgt dan een gemiddeld bedrijf. Ook is gebleken dat 60% van de afnemers zei dat lokale zoekresultaten met goede afbeeldingen hen tot een beslissing dreven.

Om het meest uit deze functie van Google Mijn Bedrijf te halen geven wij een aantal tips:

  1. Plaats minimaal drie interieurfoto's
  2. Plaats ten minste drie sterke exterieur foto's, genomen op verschillende tijdstippen van de dag en vanuit een andere hoek
  3. Plaats productfoto's voor de meest populaire diensten en producten die u aanbiedt
  4. Laat klanten ook afbeeldingen plaatsen, zo kom je betrouwbaar over

Laat Places.nl je helpen! Wij optimaliseren je Google Mijn Bedrijf vermelding. Met een Places.nl bedrijfsvermelding plaatsen wij iedereen maand een relevant item, een aantal foto's of wijzigen wij die bedrijfsomschrijving. Zonder dat je er zelf tijd aan kwijt bent heb je een profiel dat maandelijks nieuwe bezoekers genereert

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!