Places logo
Menu

Beste bakker heeft vriendelijk personeel en biedt goede service

Beste bakker heeft vriendelijk personeel en biedt goede service

Cheesecake is van oorsprong Grieks en het eerste recept bestaat al ruim 2000 jaar. Pas echt bekend werd de cheesecake in de Verenigde Staten, waar ze vandaag op 30 juli Nationale Cheesecake Dag vieren. In de Nederlandse traditie wordt de taart niet gebakken, maar gestold. Bovendien maakt men gebruik van kwark in plaats van kaas en gebruikt men vruchten in de taart. Keukenprinsen en -prinsessen kunnen zelf aan de bak, maar wie de oven liever mijdt en van gemak houdt, kan terecht bij de bakker voor een heerlijke cheesecake. Om de cheesecake en de bakker in het zonnetje te zetten, heeft Telefoonboek.nl de vijf best beoordeelde bakkers op een rijtje gezet.

Onderzoek

Naast het zoeken van contactgegevens op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers ook een bedrijf beoordelen. Deze beoordeling wordt gegeven door middel van een rating met eventueel een toelichting. De rating is een gemiddelde van het cijfer voor algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis van het aantal beoordelingen en verschillende ratings van consumenten wordt een gemiddelde opgesteld. Uit deze gegevens is een top vijf opgesteld van bakkers.

Top 5 best beoordeelde bakkers

  1. 'Aksu' Turkse Specialiteiten, De Lier - 53 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.4
  2. Bakkerij 'De Keizerskroon', Lopik - 62 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.2
  3. Bakkerij Meysa, Hoorn - 50 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.2
  4. De Lekkere Dingen Bakker Wormerplein, Purmerend - 89 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.1
  5. 'Star' Bakkerij-Café Afhaalcentrum, Enschede - 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.0

Resultaten

De vijf best beoordeelde bakkers van Nederland scoren hoge punten bij consumenten. 'Aksu' Turkse Specialiteiten is de best beoordeelde bakkerij volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl. Naast brood- en banketproducten verkopen zij ook Turkse pizza's, shoarma en döner kebab. Niet alleen de kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd, ook over het vriendelijke personeel en de goede service zijn bezoekers te spreken. Deze bakker uit De Lier, Zuid-Holland, krijgt gemiddeld een 9.4. De tweede plek is voor Bakkerij 'De Keizerskroon' uit het Noord-Brabantse Lopik. Hier wordt al sinds 1848 al brood en banket gebakken. De winkel scoort gemiddeld een 9.2 en staat bij consumenten bekend om de voortreffelijke taarten voor een vriendelijk prijsje. Ook Bakkerij Meysa uit Hoorn in Noord-Holland wordt gemiddeld met een 9.2 gewaardeerd.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!