Places logo
Menu

SuperTrash maakt doorstart zonder voormalig eigenaar Olcay Gulsen

SuperTrash maakt doorstart zonder voormalig eigenaar Olcay Gulsen

Modemerk SuperTrash gaat een doorstart maken. Eind maart werd bekend dat het bedrijf en vier bijbehorende vennootschappen failliet waren. Olcay Gulsen had zich kort daarvoor teruggetrokken als CEO van het bedrijf, een functie die zij sinds 2009 bekleedde.

De anonieme investeerders vormen samen vennootschap ST.Art BV. Geen van de voormalige eigenaren zou onder de investeerders zijn. De investeerders krijgen het merkrecht, de inventaris, de voorraden en de winkels in Breda en Roermond in handen. Er wordt nog besproken of er ook mogelijkheid is om de rest van de SuperTrash winkels over te nemen.

Op het hoofdkantoor van SuperTrash werken zo"n 35 mensen en verspreid over de winkels werken er nog zo"n 25 medewerkers. Hoeveel van hen hun baan zullen houden is nog niet bekend.

Als bestuurder van het nieuwe vennootschap ST.Art wordt Tim Everts genoemd. In het persbericht over de doorstart wordt hij herstructureringsspecialist genoemd.

Gulsen, die het bedrijf in 2009 zou hebben overgenomen van een Amerikaanse, zal dus in ieder geval geen onderdeel meer uitmaken van het bedrijf. De onderneemster is inmiddels ook televisiepersoonlijkheid die regelmatig in praatprogramma RTL Boulevard te zien is en bracht onlangs het boek SuperOlcay uit.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!