Places logo
Menu

Sta jij klaar voor jouw klanten?

Sta jij klaar voor jouw klanten?

In een wereld waarin klanten en hun behoeften centraal staan is een goede bereikbaarheid zó ontzettend belangrijk. Want als jij niet bereikbaar bent, is je concurrent dat misschien wel. Klanten verwachten steeds vaker dat jouw bedrijf 24/7 bereikbaar is. Maar hoe speel je dan in op deze behoefte? Je leest het in dit artikel.


Telefonische bereikbaarheid

Direct klantcontact is een effectief marketingmiddel. De klanttevredenheid zal toenemen als jouw bedrijf goed bereikbaar is voor je klanten. Het is natuurlijk van belang dat de klant hierbij goed geholpen wordt en dat hij/zij met een tevreden gevoel de telefoon ophangt. Bij veel bedrijven schiet optimale telefonische bereikbaarheid erbij in. Simpelweg omdat hier geen tijd voor is.

Daarom bieden wij van Places.nl de Places Antwoordservice. Hiermee is jouw bedrijf 24/7 telefonisch bereikbaar, doordat onze professionele call-agents klaarstaan voor jouw klanten. Doordat je een persoonlijk belscript op kunt stellen, worden de gesprekken afgehandeld precies zoals jij dat zelf zou doen. (Potentiële) klanten hebben dus niet door dat ze met een Antwoordservice spreken.

Chatfunctie

Doordat de online wereld zo snel groeit, verwacht meer dan de helft van de Nederlanders dat bedrijven altijd en op meerdere manieren bereikbaar zijn. Ook jouw bedrijf dus. De telefoon staat voor veel Nederlanders nog op nummer 1, maar ook chatten wordt steeds belangrijker. Zorg er dus voor dat je bijvoorbeeld een chatfunctie toevoegt aan jouw website of dat je goed bereikbaar bent op social media.

E-mail

Ook E-mail is een effectief middel om contact te onderhouden met je klanten. Het belangrijk dat er snel gereageerd wordt op de klant. 60% van de klanten verwacht namelijk binnen één werkdag een antwoord. Om professioneel over te komen is het het van belang om gebruik te maken van een zakelijk e-mailadres. Je maakt een goede en zakelijke indruk en daardoor kom je betrouwbaar over bij de klant.


Wil jij graag goed bereikbaar zijn voor je klanten, maar vind je het eng om je klantcontact uit te besteden? Probeer dan nu de Places Antwoordservice 30 dagen gratis en kom erachter wat wij jou kunnen bieden.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!