Places logo
Menu

Klussen met NL doet: Dit zijn de beste bouwmarkten

Klussen met NL doet: Dit zijn de beste bouwmarkten

Op 9 en 10 maart is het wederom tijd voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL doet. Hierbij helpen zo"n 350.000 Nederlanders verschillende instanties (denk aan stichtingen, verenigingen en zorginstellingen) met het klaren van verschillende klussen. Het aanbod is breed: van hight eas met ouderen tot voorjaarsschoonmaak bij de lokale scouting. Meer dan de helft van de klussen zijn "aanpakklussen", waar bouwmaterialen voor nodig zijn. Nederland zal vrijdag en zaterdag dan ook wederom massaal naar de bouwmarkten stormen. Hier wordt slim op ingespeeld: GAMMA biedt bijvoorbeeld 25% kortingsbonnen aan voor organisaties en vrijwilligers. In het kader van NL doet onderzocht Places Nieuws welke bouwmarkten het best beoordeeld worden in Nederland.

Gebruikers beoordelen bouwmarkten op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers bedrijven beoordelen. Zo kunnen ze ook een oordeel geven over de 2.635 verschillende bouwbedrijven, die geregistreerd staan op de website. Hierbij kennen gebruikers een cijfer van 1 tot 10 toe op basis van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding. In het volgende overzicht zijn alleen bedrijven meegenomen die meer dan 10 unieke beoordelingen hebben ontvangen.

Grote ketens komen niet terug in de top 10

Bouwmarkt Bos en Sluiter uit Vlagtwedde komt met een gemiddelde beoordeling van 9,6 als beste uit de bus. Multimate uit Zelhem heeft ook een beoordeling van 9,6 ontvangen en staat daarmee op de gedeelde eerste plaats. De Bull Bouwmarkt uit Den Ham staat op de derde plek met een 9,4. Het valt op dat grote ketens, zoals Hubo, Karwei en GAMMA niet terugkomen in de top 10. De Praxis in Bergen op Zoom is de enige vestiging van grote bouwketens die een positie heeft weten te veroveren, namelijk de tiende plaats. Tevens valt op dat het merendeel van de top 10 zich bevindt in Oost Nederland.

Best beoordeelde bouwmarkten

  1. Bos en Sluiter, Vlagtwedde (9,6)
  2. Multimate, Zelhem (9,6)
  3. Bull Bouwmarkt, Den Ham (Overijssel) (9,4)
  4. Van Dijk Klusmarkt, Driebergen-Rijsenburg (9,4)
  5. ABC Afbouwcentre, Vierlingsbeek (9,3)
  6. Ben Kouters Bouwmarkt B.V., Oud Gastel (9,2)
  7. Bouwmaterialen B. Zweden, Beek (gemeente Montferland) (9,2)
  8. Bad Middeljans, Emmen (9,2)
  9. Mewissen Bouwmaterialen en Tegelhandel, Schinveld (9,0)
  10. Praxis, Bergen op Zoom (9,0)

Locaties van de bouwmarkten

Kaartgegevens ©2018 GeoBasis-DE/BKG (©2009)

Uitgelichte afbeelding: Flickr

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!