Places logo
Menu

In gesprek met... Erdbrink Advocatuur Mediation

In gesprek met... Erdbrink Advocatuur Mediation

Telefoonboek.nl ging in gesprek metPeter Erdbrink van het advocatenkantoor Erdbrink Advocatuur over zijn bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Het kantoor is gevestigd in Amstelveen en heeft zich gespecialiseerd in echtscheidingsmediation.

Ervaring in mediation

Peter Erdbrink is al sinds 1974 als advocaat beëdigd en staat ingeschreven bij de rechtbank Amsterdam. Eind jaren negentig werd door de Nederlandse Orde van Advocaten de jaarlijkse ordedag georganiseerd over mediation (destijds ook "bemiddeling"genoemd). Het betreft een methode van conflictoplossing tussen twee of meer partijen onder leiding van een professionele onpartijdige mediator; dus zonder tussenkomst van de rechter. Sinds 1999 heeft Peter Erdbrink zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht als advocaat-mediator. Hij helpt partners in een gepaste dialoog hun relatie op een juridisch verantwoorde en stijlvolle manier af te ronden, in plaats van met ruzie af te breken. Kort gezegd een keuze voor "De kunst van respectvol afscheid nemen".

erdbrink

Door middel van een aantal informatieve besprekingen met beide partners worden over alle belangrijke onderwerpen door de partners afspraken gemaakt. Deze afspraken worden vervolgens door Peter Erdbrink in een scheidingsconvenant vastgelegd. Behalve cliënten woonachtig in Amstelveen, krijgt Peter Erdbrink regelmatig verzoeken voor scheidingsmediation van partners uit omringende gemeenten zoals Badhoevedorp, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, en Ouderkerk a/d Amstel. Volgens Peter Erdbrink willen mensen in een kleine stad of dorp waar iedereen elkaar kent kennelijk liever een mediator van buiten om een persoonlijke zaak als een scheiding te behandelen.

Online vindbaarheid

Hoe ERDBRINK Advocatuur|Mediation zich online positioneert? "Met de komst van het internet merkte ik dat de grote advocatenkantoren direct aan de slag waren gegaan met het ontwikkelen van een website. Als één van de eerste kleinere kantoren had ook ik al snel een eigen website, met dank aan mijn zoon. Hoe hoger je in de zoekmachines terechtkomt, hoe beter vindbaar je bent voor zoekende mensen."

erdbrink1

Niet alleen het hebben van een website zelf, maar ook de inhoud van de website maakt verschil volgens Peter Erdbrink: "De tekst op mijn website heb ik zelf geschreven. Van cliënten hoor ik dat zij de directe stijl en het informatieve gehalte waarderen. Verder is het belangrijk dat een website en een e-mailadres goed gevonden worden via Google; niet alleen via je eigen website maar ook via andere sites die naar jouw site verwijzen."

Peter Erdbrink & Telefoonboek.nl

"Telefoonboek.nl is voor mij een extra kanaal waardoor mensen op mijn website kunnen komen. Ik acht de door Telefoonboek.nl gevraagde geringe vergoeding het geld meer dan waard."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!