Goede voornemens: Beste sportscholen van NederlandGoede voornemens: Beste sportscholen van Nederland

2017, tijd voor een schone lei, frisse start, "een nieuwe jij" en meer van dat soort clichés. Stop met roken, ga gezonder eten en vooral: ga sporten! Allemaal leuk die voornemens voor het nieuwe jaar, maar waar kun je dan het beste terecht om je overtollige kilo's kwijt te raken? Bij welke fitness wordt je ook daadwerkelijk fit? Bodybuilders in spé opgelet: Telefoonboek.nl zocht de boel uit en zette de vijf best beoordeelde sportscholen van Nederland voor je op een rij.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte sportcentrum. Hierbij kunnen zij de algemene indruk beoordelen, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding. Een bedrijf moet minimaal 10 van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Zwaargewichten

Van de "zwaargewichten" in de fitnesswereld, grote ketens zoals Health City, Basic Fit en Fit For Free, ontbreken de meesten in de top tien. Een franchise die het wel (meerdere malen) tot in deze lijst heeft geschopt is Club Pellikaan. Verder betreft het hier vooral opzichzelfstaande zaken zoals Leeuwarden Training & Welness Center en Zumum Budget Fitness.

Bereikbaarheid

Ook qua telefonische bereikbaarheid scoren deze bedrijven erg goed: bij alle sportscholen in deze lijst zijn bijna geen telefonische klachten geregistreerd.

Dit zijn de vijf best beoordeelde sportscholen van 2016:

1.Leeuwarden Training & Welness Center

Leeuwarden Gemiddelde beoordeling: 9,9

2.Club Pellikaan Amersfoort

Amersfoort Gemiddelde beoordeling: 9,2

3.Twizst

Bunschoten-Spakenburg Gemiddelde beoordeling: 9,1

4.Club Pellikaan Goirle

Goirle Gemiddelde beoordeling: 8,8

5.Zumum Budget Fitness and More

Heerlen Gemiddelde beoordeling: 8,8


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek