Places logo
Menu

Gaat alles van een leien dakje bij Nederlandse dakdekkers?

Gaat alles van een leien dakje bij Nederlandse dakdekkers?

Het dak is een essentieel onderdeel van je huis en bovendien één van de kwetsbaarste onderdelen. Vooral de winterse weersomstandigheden, met name wind, kunnen zorgen voor gebroken dakpannen of een scheurtje in dakbedekking. Het is belangrijk om dit meteen aan te pakken en je dak goed te onderhouden, om bijvoorbeeld lekkages te voorkomen. Maar bij welke dakdekker klop je aan zodat alles van een leien dakje gaat? Telefoonboek.nl zocht het voor je uit.

Merendeel beoordelingen positief

In de database van Telefoonboek.nl staan 3789 bedrijven in de categorie 'dakdekker'. Er zijn voor deze bedrijven 1289 beoordelingen achtergelaten. Deze beoordelingen kunnen zowel voldoende (cijfer van een 6.0 of hoger) als onvoldoende (lager dan een 6.0) zijn. In totaal zijn er 529 negatieve beoordelingen gegeven (41%). Het merendeel van de bezoekers was positief over een dakdekkersbedrijf, er werden namelijk 760 voldoende beoordelingen gegeven (59%).

Wat kan er beter?

De negatieve beoordelingen gingen voornamelijk over de telefonische bereikbaarheid van dakdekkersbedrijven. Zo zijn bedrijven moeilijk te bereiken of bellen ze niet meer terug als er contact met hen gezocht wordt. Er wordt bijvoorbeeld contact gezocht wanneer afspraken niet nagekomen worden of dakdekkers niet komen opdagen. Volgens de beoordelingen laat de service van bedrijven soms te wensen over, evenals de afwerking, die slordig kan zijn.

Wat wordt gewaardeerd?

Natuurlijk zijn er ook genoeg complimenten uitgedeeld aan bedrijven die prima bezig zijn. Vooral service en vriendelijk personeel zijn een pluspunt. Personeel dat weet waar ze mee bezig zijn wordt ook gewaardeerd. Bedrijven met kennis van zaken hebben een streepje voor: 'Deze mensen hebben verstand van hun vak en kunnen dit op een duidelijke manier overbrengen'. Bovendien wordt een snelle service en correcte afhandeling op prijs gesteld. Een goede prijs-kwaliteit verhouding wordt ook vaak als positief punt benoemd.

Top 5 best beoordeelde bedrijven dakbedekking

Bovendien is gekeken welke dakdekkers de meeste positieve beoordelingen hebben ontvangen:

1. De dakinspecteur uit Den Bosch: 57 beoordelingen met een gemiddelde van een 10.0

2. Satijn Dakbedekkingen uit Zevenbergen: 87 beoordelingen met een gemiddelde van een 9.8

3. Dakster Dakbedekking uit Enkhuizen: 50 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.6

4. Rietdekkersbedrijf Andras uit Nijmegen: 59 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.4

5. Dakbeheer Hermans uit Utrecht: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 8.2

De dakinspecteur

Met stip op nummer één: De dakinspecteur uit Den Bosch. Dit bedrijf scoort het hoogst haalbare cijfer: een 10.0. Ook de bijbehorende beoordelingen zijn lovend. Een tevreden klant zegt: 'Ik ben tevreden over de werkzaamheden, de mannen leveren goed en net werk, ze zijn bekwaam, eerlijk, vriendelijk en hardwerkend.' Een mooi compliment, die mag het bedrijf in zijn zak steken! En ook werken de heren hard en snel: 'Van offerte tot oplevering is alles snel uitgevoerd.'

Dakdekkers uit Zevenbergen en Enkhuizen

Ook Satijn Dakbedekkingen uit Zevenbergen krijgt veel positieve beoordelingen. 'Zeer goede ervaring, super snelle service en vakkundig werk. Het volgende dak laten we ook bij Satijn doen, Goede kwaliteit en prijs, kortom: een echte aanrader,' aldus een tevreden klant. In Enkhuizen is Dakster Dakbedekking ook een aanrader: 'Zeker een aanrader ook vanwege de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid, Topbedrijf!'.

De gegevens van de reviews zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Deze beoordelingen bestaan uit cijfers voor de algemene indruk, service en prijs-kwaliteit verhouding. De beoordelaar kan dit cijfer voorzien van een geschreven review, waarin de positief of negatieve ervaring wordt toegelicht. Een bedrijf met veel positieve beoordelingen wordt in de top 10 opgenomen wanneer er meer dan 40 beoordelingen over het betreffende bedrijf geschreven zijn.​

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!