Places logo
Menu

Dit zijn de vijf best beoordeelde softwarebedrijven van Nederland

Dit zijn de vijf best beoordeelde softwarebedrijven van Nederland

Introductie

Door de aantrekkende economische groei en de opkomende digitale wereld is de Nederlandse software-industrie een van de snelst groeiende branches. Digitale transformatie staat voor bedrijven steeds vaker hoger in het vaandel, waardoor er meer aandacht is voor IT en software. De softwarebedrijven in nederland profiteren van deze marktontwikkelingen, aangezien de shift van hardware naar software de komende jaren flink zal doorzetten. Het wordt voor bedrijven steeds moeilijker gemaakt om qua kennis, implementatie en ontwikkeling op gebied van software bij te blijven. Mede door de komst van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in 2018, is er steeds meer vraag naar de inzet van IT- en softwarebedrijven die de juiste technologieën voor bedrijven onder de aandacht brengen. Softwarebedrijven bieden hierin een uitkomst, doordat de behoefte naar kunde en kennis toeneemt. Niet alleen op het gebied van de B2B-sector spelen softwarebedrijven een grote rol, ze bieden consumenten ook vermaak door het programmeren van websites of online games. Wilt u mee in de opkomende digitale wereld en bent u op zoek naar een softwarebedrijf? Places Nieuws helpt u op weg in uw online zoektocht.

Ratings

Naast het vinden van bedrijfsinformatie op Telefoonboek.nl, kunnen bezoekers ook een cijfer en beoordeling toekennen aan een bedrijf. Een cijfer wordt gebaseerd op de gemiddelde scores van vier factoren: algemene indruk, service, prijs/kwaliteitverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal reviews en ratings, wordt een gemiddelde berekend. Het aantal beoordelingen dat een softwarebedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plaats in de ranking. Onderstaande softwarebedrijven hebben minimaal 40 beoordelingen ontvangen.

Klanten waarderen softwarebedrijven met een 7,0

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de softwarebedrijven op Telefoonboek.nl. De softwarebedrijven hebben in totaal 12.492 beoordelingen ontvangen en een 7,0 gemiddeld. Er zijn in totaal 8.821 positieve beoordelingen achtergelaten. Positieve beoordelingen zijn ratings die hoger zijn dan een 6. Het gemiddelde van de positieve beoordelingen komt neer op een 7,2, wat relatief hoog is. Daartegenover zijn er 3.671 negatieve beoordelingen geplaatst. Negatieve beoordelingen zijn ratings lager dan een 6. Het gemiddelde van negatieve beoordelingen komt neer op een 4,8. Zodra een softwarebedrijf 30 of meer beoordelingen heeft ontvangen op Telefoonboek.nl, wordt het bedrijf meegenomen in de beoordeling.

Top vijf best beoordeelde softwarebedrijven

  1. Dutch Game Studio: 139 beoordelingen met een gemiddelde van 10;
  2. Crime-Club.nl: 45 beoordelingen met een gemiddelde van 9,8;
  3. WebShape: 72 beoordelingen met een gemiddelde van 9,2;
  4. SuperSaaS B.V.: 30 beoordelingen met een gemiddelde van 7,2.
  5. Eweka Internet Services B.V.: 84 beoordelingen met een gemiddelde van 5,9.

Top 3 uitstekend beoordeelde softwarebedrijven

Op de eerste plaats komt Dutch Game Studio uit Woerden met 139 beoordelingen een 10 als gemiddelde. Klanten geven in hun beoordelingen aan tevreden te zijn over de prijs/kwaliteit verhouding en de snelle service. De tweede plek is voor Crime-Club.nl uit Cuijk met 35 beoordelingen en een 9,8 gemiddeld. Klanten van Telefoonboek.nl beoordelen hun producten als goed en innoverend. Met een 9,2 gemiddeld en 72 beoordelingen volgt op de derde plaats WebShape uit Nieuwegein. Klanten zijn te spreken over de professionaliteit van het softwarebedrijf en de offertes.

Ook de nummers vier en vijf worden goed beoordeeld

Verder volgt op de vierde plaats SuperSaaS B.V. uit Amsterdam met een 7,2 gemiddeld en 30 beoordelingen. Klanten geven aan dat ze een prima online reserveringssysteem aanbieden en tevreden zijn over de online klantenservice. Tot slot volgt op de vijfde plaats Eweka Internet Services B.V. uit Haarlem met 84 beoordelingen en een 5,9 gemiddeld. Klanten laten in de reviews weten tevreden te zijn over snelle service en prijs/kwaliteit verhouding.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!