Places logo
Menu

Dit zijn de best beoordeelde bedrijven in Amersfoort

Dit zijn de best beoordeelde bedrijven in Amersfoort

Amersfoort is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Het aantal inwoners ligt op zo'n 156.896 personen (2019). Volgens het Centraal bureau van de Statistiek (CBS) groeide het inwonersaantal tussen 1 januari en 1 juli 2019 met 610 mensen, wat neerkomt op een toename van 0,39%. Deze groeitrend zien we ook terug in het aantal bedrijven in Amersfoort. De stad telt zo'n 14.315 bedrijfsvestigingen in 2018, waarbij de sectoren Landbouw, Bosbouw, Visserij en Zakelijke dienstverlening het meest zijn vertegenwoordigd. Tussen 2013 en 2018 groeide het aantal bedrijven met 2.495 bedrijven. Het CBS verwacht dat deze groeitrend doorzet voor randstedelijke bedrijven, wat goed nieuws is voor de industrie van Amersfoort. In dit artikel leest u welke bedrijven in Amersfoort als beste worden beoordeeld.

Uitblinkers in Amersfoort

Over het algemeen zijn klanten erg te spreken over de bedrijven in Amersfoort. De 126 bedrijven kregen gemiddeld een 9.0 als cijfer. Daarbij werden alle voldoendes positief beoordeeld met een 8.3 of hoger. Voldoendes zijn beoordelingen die bestaan uit een 6.0 of hoger. De bedrijven ontvingen geen enkele onvoldoende. Kortom, klanten zijn erg te spreken over de bedrijven in Amersfoort. Een compliment dat de lokale ondernemers in hun zak mogen steken!

Top vijf best beoordeelde bedrijven Amersfoort

De meeste bedrijven in Amersfoort ontvingen over het algemeen zeer goede beoordelingen. Toch springen vijf bedrijven als beste eruit. Deze top vijf heeft 50 of meer unieke ratings van klanten ontvangen. Bij deze bedrijven bent u verzekerd van goed werk!

  1. Slijp- en Polijstbedrijf Gebr. Drenth: Op basis van 64 ratings met gemiddeld een 10 als cijfer en 4.0 sterren op Google op basis van vier Google-reviews. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het slijpen, borstelen en polijsten van zeer variërende materialen. Denk hierbij aan scheepsbouw, trappen en leuningen, sanitair en automotive.
  2. Autohandel Honing: Op basis van 58 ratings met gemiddeld een 9.7 als cijfer en 4.8 sterren op Google op basis van 116 Google-reviews. Het bedrijf houdt zich bezig met de in en verkoop van tweedehands auto's. Klanten kunnen rekenen op betrokken en persoonlijk afgestemd advies.
  3. HEMCAN CBD olie: Op basis van 57 ratings met gemiddeld een 9.4 als cijfer en 5.0 sterren op Google op basis van zeven Google-reviews. Het bedrijf is een online webshop en verkoopt biologische cannabidiol (CBD) producten voor een gezond en vitaal leven. Daarbij streven ze ernaar om de hoogste kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken.
  4. Josy's Ice Cream Bar: Op basis van 52 ratings met gemiddeld een 9.0 als cijfer en 4.5 sterren op google op basis van 177 Google-reviews. Het bedrijf is gespecialiseerd in ambachtelijk ijs. Sinds 2015 kunnen bezoekers hier terecht voor verse bolletjes ijs en een heerlijke kop koffie.
  5. Hypno-Psychotherapie Supervisie & Coaching José Koel: Op basis van 56 ratings met gemiddeld een 8.6 als cijfer. De praktijk is verzorgt Hypno- en psychotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van hedendaagse technieken zoals imaginatietherapie, RET, EMDR en EFT. Hierdoor krijgen mensen weer inzicht en controle over onbewuste reacties.

Opbouw ratings

De 126 bedrijven hebben in totaal 2.031 ratings ontvangen. De data is afkomstig van Telefoonboek.nl. Op deze website hebben klanten de mogelijkheid om een geschreven beoordeling en rating over bedrijven achter te laten. Een rating bestaat uit een cijfer tussen de 1 (zeer ontevreden) en 10 (zeer tevreden). Klanten beoordelen bedrijven op prijs/kwaliteitverhouding, service of bereikbaarheid. Op basis van het aantal ratings wordt het gemiddelde berekend en de uiteindelijke plaats in de ranking bepaald.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!