Places logo
Menu

De tien beste keukenzaken van Nederland volgens bezoekers

De tien beste keukenzaken van Nederland volgens bezoekers

De keukenbranche zit in de lift. Dat blijkt uit de INretail woonwinkelmonitor. In het afgelopen jaar nam de omzet van keukenspeciaalzaken toe met 9,7% ten opzichte van 2016. Dit is boven de gemiddelde toename van woonwinkels, die bij 8,6% lag. Vooral in het derde kwartaal van 2017 was er een immense groei te zien bij de keukenwinkels van wel 16,6%. 2017 was hiermee het vierde jaar op rij dat de omzet in de keukenbranche toe nam. Deze groei hangt samen met de aantrekkende economie. Voor 2018 zijn de prognoses wederom positief: er wordt een groei van ongeveer 4% verwacht.

Dat de economie aantrekt betekent ook dat steeds meer consumenten de weg naar de keukenzaken vinden. Maar hoe weet je bij welke zaak je het beste terecht kunt? Telefoonboek heeft onderzocht hoe de zaken beoordeeld worden door de Nederlandse consument. Dit artikel geeft een overzicht van de 10 best beoordeelde keukenspeciaalzaken volgens de bezoekers van onze website.

Beoordelingen van keukenzaken op Telefoonboek.nl

De bezoekers van Telefoonboek.nl beoordeelden verschillende keukenzaken op basis van algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitsverhouding. Om meegenomen te worden in dit overzicht, moet een bedrijf minstens 10 unieke beoordelingen gekregen hebben. In totaal staan 3.735 verschillende keukenspeciaalzaken geregistreerd op de website.

Top ligt dicht bij elkaar

Alle keukenspeciaalzaken in de top 10 krijgen een hoog cijfer. Het gemiddelde van de tien beste keukenzaken ligt dan ook bij een trotse 9,4. De concurrentie in de top van de keukenzaken is dus hoog, maar Novium Keukens uit Schijndel blijft met een gemiddelde beoordeling van een 10 stipt op 1. Nummer 10 in de lijst, Keukenfavoriet uit De Goorn, heeft de meeste beoordelingen op Telefoonboek.nl ontvangen. Het gemiddelde oordeel voor de keukenfavoriet blijft desondanks hoog: een 9,1.

De top 10 beoordeelde keukenzaken

 1. Novium Keukens, Schijndel (10)

 2. By Sensa Keukens, Heteren (9,6)

 3. Westland Keukens B.V., Maasdijk (9,6)

 4. Superkeukens, Horst (9,5)

 5. VEOX Keukens, De Meern (9,5)

 6. Van Klaveren Keukens, Woubrugge (9,4)

 7. Koel Keukens, Zaandijk (9,3)

 8. Keukeninbouwcenter B.V., Eindhoven (9,3)

 9. Rob Woud Keukens Inbouwapparatuur, Haarlem (9,1)

 10. Keukenfavoriet, De Goorn (9,1)

Afbeelding: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!