Places logo
Menu

Bijna twintig filialen van BrainWash kappers telefonisch niet goed bereikbaar

Bijna twintig filialen van BrainWash kappers telefonisch niet goed bereikbaar

Kappers kunnen in het komende jaar rekenen op een loonsverhoging van 4,35%. De loonsverhoging komt voort uit onderhandelingen tussen CNV Vakmensen en werkgeversorganisatie ANKO. Ondanks de loonsverhoging moeten kappers hard blijven werken, zowel bij het stylen van kapsels als het verlenen van een goede service. Veel klanten maken telefonisch een afspraak bij de kapper, maar zijn kappers telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft dit uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 25.417 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "kappers". Deze nummers worden in het bestand gemarkeerd als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of vaker geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit houdt in dat er op dat moment geen antwoordapparaat was. Dit was bij 1.140 kappers het geval, hetgeen neerkomt op 4,5% van de gevallen. Dat betekent dat 95,5% van de telefoonnummers weinig tot geen klachten krijgt.

BrainWash en Knip & Go

Hoewel veel kapsalons zelfstandig te werk gaan, zijn er ook een aantal kapsalons die tot een grotere organisatie behoren. BrainWash Kappers is een grote organisatie met veel filialen verspreid over Nederland. Achttien filialen van BrainWash zijn beoordeeld als niet goed bereikbaar. Met zeven gemiste oproepen scoort BrainWash in Zwijndrecht het slechtst op telefonische bereikbaarheid. Naast BrainWash Kappers is Knip & Go ook een grotere organisatie met meerdere kapsalons verspreid door Oost-Nederland. Zes filialen van deze organisatie worden als slecht bereikbaar beoordeeld. Een filiaal van Knip & Go in Zevenaar heeft dertien gemiste oproepen en is daarmee telefonisch het slechtst bereikbaar.

Goede bereikbaarheid

Wanneer er naar de bereikbaarheid van kappers per provincie wordt gekeken, valt op dat Utrecht het hoogste percentage slecht bereikbare kappers heeft. Daar is 6,9% van de kappers telefonisch niet goed bereikbaar. Flevoland heeft met 3,4% het laagste percentage onbereikbare kappers. Al met al zijn veruit de meeste kapsalons telefonisch dus goed bereikbaar.

Percentage slecht bereikbaar per provincie

 1. Utrecht: 6,9%

 2. Drenthe: 6%

 3. Zuid-Holland: 5,9%

 4. Overijssel: 5,7%

 5. Limburg: 5,6%

 6. Zeeland: 5,3%

 7. Gelderland: 5,2%

 8. Noord-Holland: 4,8%

 9. Friesland: 4,6%

 10. Noord-Brabant: 4,2%

 11. Groningen: 4%

 12. Flevoland: 3,4%

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!