Places logo
Menu

Aannemers over het algemeen goed beoordeeld door klanten

Aannemers over het algemeen goed beoordeeld door klanten

Heeft u net een huis of bedrijfspand gekocht dat u wilt verbouwen? Of heeft u al een lange tijd zitten sparen om uw eindelijk gewenste uitbouw te realiseren? Voor grote projecten waar veel bij komt kijken en veel kostbare beslissingen worden gemaakt, heeft u een aannemer nodig. Een aannemer vinden die bij u past kan soms lastig zijn. Waarschijnlijk bent u geneigd om als eerste naar de kosten te kijken. Maar bij een grote verbouwing zijn meer factoren van belang die belangrijk zijn om mee te nemen in de keuze voor een aannemer. Places heeft gekeken hoe aannemers beoordeeld worden door hun klanten om u alvast op weg te helpen met uw keuze.

Vakwerk en meedenk met de klant

Uit de beoordelingen op Telefoonboek.nl blijkt dat klanten het belangrijk vinden als een aannemer met ze meedenkt. Het wordt als prettig ervaren als ze flexibel zijn en helder in hun communicatie. Bovendien is het leveren van vakkundig werk een pré. Het leveren van kwaliteits vakwerk, klantvriendelijkheid en het hebben van ervaring is belangrijk voor een hoge beoordeling bij klanten.

Beoordelingen

In totaal zijn er op Telefoonboek.nl 167 aannemers beoordeeld. Klanten kunnen aannemers beoordelen op hun telefonische bereikbaarheid, algemene indruk van het bedrijf, service en de prijs/kwaliteit verhouding. Klanten kunnen bij elk onderdeel een cijfer geven tussen de 2 en 10. Alle beoordelingen samen vormen een gemiddelde. Het gemiddelde van de 167 aannemers die zijn beoordeeld op Telefoonboek.nl komt op een 7.2. Hieruit blijkt dat klanten over het algemeen tevreden zijn. In totaal zijn 151 aannemers hoger dan een 6 beoordeeld met een gemiddelde van een 7.6. Slechts 16 aannemers zijn met een onvoldoende beoordeeld, dit is lager dan een 6. Deze bedrijven ontvangen een 4.6 gemiddeld.

Beste beoordeelde aannemersbedrijf

Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf in Den Haag wordt volgens hun klanten als beste beoordeeld. Het bedrijf scoort gemiddeld een 8.8 met 49 beoordelingen. Klanten geven aan dat het bedrijf zich flexibel opstelt gedurende projecten en mee beweegt in hun wensen. Het bedrijf wordt niet als het goedkoopste bedrijf gezien, maar ze leveren volgens hun klanten kwaliteit en een goed eindresultaat.

Onderzoek

De beoordelingen zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers naast het vinden van bedrijfsinformatie een beoordeling kunnen achterlaten.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!