Places logo
Menu

In gesprek met Schildersbedrijf Nick Netten

In gesprek met Schildersbedrijf Nick Netten

Iedere week gaat Telefoonboek.nl in gesprek met een bedrijf over zijn bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Deze week gingen we in gesprek met het Schildersbedrijf Nick Netten uit Rosmalen. "Ik zie het belang van online adverteren. Naast mijn succesvolle offline advertenties wil ik ook online goed vindbaar zijn", aldus Nick Netten. Bij Schildersbedrijf Nick Netten uit Rosmalen wordt al meer dan vier jaar vertrouwd vakmanschap gecombineerd met de nieuwste schilderstechnieken en materialen. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij de werkzaamheden voorop. "Wij houden ons bezig met alle facetten van het schildersvak, binnens- én buitenshuis. Zo schilderen wij gevelkozijnen, dakkapellen, deuren, gootoverstekken en metalen onderdelen."

Waarom wilt u online goed vindbaar zijn?

"Offline adverteren zoals flyeren en adverteren in huis-aan-huis krantjes werkt nog steeds heel goed voor mijn bedrijf. Dit merk ik door de klanten die hierdoor bij mij terecht komen. Echter ben ik mij ervan bewust hoe belangrijk online vindbaarheid is voor mijn schildersonderneming. Steeds meer mensen zoeken op het internet naar bedrijven en mensen moeten mijn bedrijf dan ook kunnen vinden. Als een klant zoekt in de regio van Den Bosch naar een schildersbedrijf, dan moet ik naar voren komen."

nick-netten

In hoeverre helpt Telefoonboek.nl u hiermee?

"Met het pakket Herkenbaar staan bij mijn advertentie acht zoekwoorden en acht plaatsnamen ingesteld. Zoals ik aangaf vind ik het belangrijk dat ik als schilder goed gevonden word in de regio van Den Bosch. Met de acht ingestelde plaatsnamen ben ik met de advertentie op Telefoonboek.nl vindbaar in Den Bosch, Eindhoven, Oss, Rosmalen, Tilburg, Vught, Waalwijk en Zaltbommel. Dit zijn met name de plekken waar ik mijn schildersactiviteiten uitvoer."

Wat geeft u als ondernemer en schilder voldoening?

"Ik ben pas echt tevreden als mijn klanten ook tevreden zijn. Uiteraard hangt dit voor het grootste deel samen met de werkzaamheden die mijn bedrijf uitvoert. Ook denk ik dat mijn bedrijf een professionele uitstraling heeft als het online visitekaartje compleet is. Zo heeft Telefoonboek.nl een videopresentatie voor bij mijn bedrijfsvermelding gemaakt, waar ik zeer tevreden over ben. Op deze manier krijgen potentiële klanten gelijk een goed beeld van mijn bedrijf. Niet alleen is de online vindbaarheid belangrijk, maar ook wat je precies van je bedrijf laat zien aan klanten."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!