Hoe zichtbaar is uw bedrijf bij de belangrijkste online kanalen?

Ontdek gratis hoe vindbaar uw bedrijf is bij Google, Apple Maps, TomTom en meer

Vraag gratis zichtbaarheidsrapportage aan

Vul in en ontdek uw vindbaarheid
Places advieslijn: 024 - 2005 853
4,5
(1756)
Places zichtbaarheidscheck partners

Het belang van goed online vindbaar zijn

Goed online vindbaar zijn is tegenwoordig erg belangrijk. Meer dan de helft van de Nederlanders begint zijn of haar klantreis online. Zo wordt er gebruikt gemaakt van de Google zoekmachine om bedrijfsinformatie en producten op te zoeken en Apple Maps wordt geraadpleegd voor een routebeschrijving naar een bepaalde locatie. Hoe goed online vindbaar is uw bedrijf bij dit soort belangrijke online kanalen?


Vele onderzoeken hebben aangetoond dat meer dan 70% van de klanten vertrouwen verliest in een bedrijf door onjuiste lokale bedrijfsgegevens. Laat uw bedrijfsreputatie niet schaden door onjuist getoonde bedrijfsgegevens.


 • Google

  Google Mijn Bedrijf (GMB) is ervoor om uw lokale bedrijfsvermelding in de zoekmachine Google te beheren. De informatie in Google mijn Bedrijf wordt op meerdere locaties in Google getoond. Zo wordt u op Google Maps maar ook in de Google zoekresultaten getoond. Hoe vollediger uw bedrijfsvermelding is, hoe beter deze zal presteren op online vindbaarheid.

 • Apple

  Naast Google Mijn Bedrijf (GMB) is Apple Maps ook een belangrijk online kanaal. Zo hebben alle mensen met een apple apparaat zoals een Iphone, Apple Maps/kaarten op hun mobiel. Deze functie gebruikt men meestal om de route van een bepaalde locatie te raadplegen.

 • TomTom

  TomTom is één van de grooste marktleiders qua navigatietoepassingen. TomTom navigatiesystemen worden veelvuldig gebruikt in het verkeer en helpen automobilisten met de weg vinden. Zo werken Nissan, Peugeot en Citroen met dit merk.

 • Telefoonboek

  Places.nl BV is met 4,5 miljoen bezoekers per maand en 1,6 miljoen bedrijfsvermeldingen de meest complete bedrijvengids van Nederland.

 • Openingstijden

  Openingstijden.com is één van de grootste en meest volledige sites van Nederland met ruim 66.000 openingstijden. Deze site brengt ondernemers in contact met (potentiele) klanten die de openingstijden hele dagen door raadplegen op deze site.

 • Facebook

  Facebook is een social medium die veel door zowel consumenten als bedrijven wordt gebruikt. Facebook is het middel om nieuwtjes, ideetjes en interesses te delen met vrienden, kennissen en familie. Als bedrijf is het mogelijk om events aan te maken/te delen, maar ook promoties of interessante nieuwstjes te delen die leuk kunnen zijn voor (potentiele) klanten)

 • Here

  Here is een bedrijf dat kaart- en locatiegegevens diensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Here verkoopt of licentieert navigatie diensten en locatie-oplossingen aan bedrijven zoals BMW, Citroen, Peugeot, Seat, Oracle, Amazon.com.

 • Navmii

  Navmii is een navigatie app voor iPhone, Ipad en Ipod touch. Het is een gratis routeplanner met spraakgestuurde navigatie, live verkeersinformatie, lokale zoekmogelijkheden. De app kan wereldwijd gebruikt worden en wordt al door 24 miljoen bestuurders gebruikt.

 • Uber

  Uber is een internetonderneming die bemiddelt tussen reizigers en aanbieders van personenvervoer in diverse landen. Dit gaat via de mobiele app.

 • Waze

  Waze is een gratis, real-time navigatie en verkeersapp. De app loodst u op soms zelfs (deels) langs een file, bijv. bij een knooppunt en geeft een snellere route indien beschikbaar. De app is geschikt voor Android, iphone en windows phone en geschikt voor in de auto.

 • Google

  Foursquare is een, op locatie gebaseerd, sociaal spel. Als u gebruik maakt van Foursquare heeft u de mogelijkheid om overal in te checken met uw telefoon. Op deze manier kunnen uw vrienden zien waar u bent, wat u doet en wat u ergens van vindt.


Met Places Bedrijfsvermelding overal online vindbaar zijn

Alle online bedrijfsvermeldingen verspreiden en up-to-date houden gaat behoorlijk wat tijd in zitten. Om deze reden is er de dienst Places Bedrijfsvermelding. Zo staan uw bedrijfsgegevens bij de 10+ belangrijkste zoekmachines, navigatiesystemen en websites waaronder Google, TomTom, Facebook,​​​​​​​ Apple Maps en kunt u deze eenvoudig beheren en in de gaten houden vanuit één dashboard.