T-Mobile Doorschakelen

Bij T-Mobile is doorschakelen heel eenvoudig! Kijk hieronder welke stappen moeten worden ondernomen.

Bij T-Mobile is doorschakelen heel eenvoudig! Kies hieronder de doorschakelcode naar keuze. Zodra u deze doorschakelcode in combinatie met het doorschakelnummer heeft geactiveerd op uw toestel is uw antwoordservice actief.

Mocht het doorschakelen met deze informatie alsnog niet lukken, neem dan contact op met onze servicedesk: 024 – 3555 299. Zij helpen u graag verder!

Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
**21*tel. nummer#
##21#
Geen gehoor
**61*tel.nummer#
##61#
Geen bereik
**62*tel.nummer#
##62#
In gesprek
**67*tel.nummer#
##67#
Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
**21*tel. nummer#
##21#
Geen gehoor
**61*tel.nummer#
##61#
Geen bereik
**62*tel.nummer#
##62#
In gesprek
**67*tel.nummer#
##67#
Voor meer info over doorschakelingen via Zakelijk Optimaal of een Flex Bedrijfsbundel met Vast Mobiel Integratie (FMC/VMI) neemt u contact op met onze servicedesk.

Probeer gratis

Met eenvoudig doorschakelen naar Places Antwoordservice staat u altijd al uw klanten persoonlijk te woord. Probeer Places Antwoordservice 30 dagen gratis. Deze proefperiode stopt automatisch.


T-Mobile Doorschakelen

Met T-Mobile bent u altijd en overal bereikbaar. Ook als u eigenlijk niet bereikbaar bent. U kunt uw telefoon namelijk eenvoudig doorschakelen naar een telefoonnummer naar keuze.

Het is als T-Mobile klant mogelijk om alle inkomende gesprekken direct door te verbinden met een ander telefoonnummer. Zo kunt u bijvoorbeeld ongestoord vergaderen of uit eten. Als u wel bereikbaar wilt zijn, maar niet iedereen tegelijkertijd te woord kunt staan, heeft u ook de optie om bellers door te schakelen als u in gesprek bent of niet opneemt. Deze optie werkt ook als u tijdelijk geen bereik hebt. Zo bent u altijd bereikbaar!

Het is ook mogelijk om door te schakelen als u in het buitenland verblijft. Dit moet dan wel al in Nederland worden ingesteld. Doorschakelopties zijn mogelijk voor de abonnementen Zakelijk Optimaal of een Flex Bedrijfsbundel met Vast Mobiel Integratie. Onze servicemedewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


  • 24/7 bereikbaar
  • Laagste prijsgarantie
  • Getrainde telefonistes
  • Persoonlijk script
  • Direct notificatie via e-mail

Aangezien één op de vier klanten bij geen gehoor overstapt naar een concurrent, is telefonische bereikbaarheid voor bedrijven van groot belang. Om met uw bedrijf altijd optimaal telefonisch bereikbaar te zijn, is doorschakelen naar Places Antwoordservice een ideale uitkomst.