Places logo
Menu

Snijders Fotografen en Glamourshoot Enschede

Snijders Fotografen en Glamourshoot Enschede

Afgelopen week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Peter Snijders van "SNIJDERS FOTOGRAFEN EN GLAMOURSHOOT ENSCHEDE". Snijders Fotografen en Glamourshoot Enschede, gerund door Peter en Saskia Snijders, verzorgt complete fotoshoots, waarbij uw wensen voorop staan. Vandaag vertelt Peter over het ontstaan van hun bedrijven en hun online vindbaarheid.

Snijders Fotografen en Glamourshoot Enschede

Bij de Snijders is fotografie als hobby begonnen. Inmiddels hebben zij fotoreportages gemaakt in onder andere Londen, Italië en Duitsland. Daarnaast houdt Snijders Fotografen en Glamourshoot Enschede zich ook nog steeds bezig met fotografie in de studio, waar families en vriend(inn)en groepen verschillende soorten fotoshoots kunnen doen.

Het is voor Peter en Saskia erg belangrijk dat zij voldoen aan de wensen van hun opdrachtgevers. Dit zorgt volgens Peter steeds weer voor een nieuwe uitdaging om iets moois en tastbaars te kunnen vastleggen. "Fotograferen is meer dan alleen een druk op het knopje."

Opstartproces

Ruim 25 jaar geleden begonnen Peter en Saskia Snijders met fotograferen. Hiervoor drukten ze foto's van fotografen af, maar ze kregen zelf ook steeds meer interesse in het maken van foto's. Via een kennissenkring kregen steeds meer mensen hoogte van het feit dat zij fotografeerden. Op deze manier breidde zich het aantal opdrachten steeds verder uit en groeide de onderneming langzaam maar zeker.

Het leukste aan fotografie vinden Peter en Saskia de verscheidenheid die erbij bestaat. Daarnaast is er veel omgang met mensen en wordt een fotograaf steeds uitgedaagd door op verschillende locaties te werken. Hierbij is het belangrijk om een compleet concept te bedenken samen met de opdrachtgever.

Online vindbaarheid

Peter geeft in het gesprek aan dat je om online vindbaar te zijn en te blijven, moet blijven vernieuwen. In de fotografie is er veel concurrentie en met alle digitale mogelijkheden en het hoge aantal hobbyfotografen wordt het niet makkelijker voor de beroepsfotograaf. Om goed vindbaar te zijn voor klanten heeft Snijders Fotografen en Glamourshoot Enschede naast een website en verschillende social media accounts daarom ook een vermelding op Telefoonboek.nl.

De bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl wil Peter graag actief beheren. "Telefoonboek.nl doet stap 1 en wij doen stap 2". Hij vindt het belangrijk dat hij de bedrijfsvermelding van Snijders Fotografen en Glamourshoot Enschede blijft updaten, zodat er actief kan worden ingespeeld op de behoeftes van klanten.

Heeft u nog een tip voor collega-ondernemers?

Peter vertelde dat hij laatst een fotoshoot had gedaan met een familie ter ere van hun huwelijk. Later gaven zij aan dat de fotoshoot het mooiste moment van de dag was geweest. Zijn tip is dan ook: "Aandacht voor mensen is heel belangrijk."

Heeft u ook een uitgebreide bedrijfsvermelding en wilt u ook geïnterviewd worden voor "In gesprek met…? Meld u dan nu aan via info@places.nl!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!