Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen

Waar moet een template van nu aan voldoen? De belangrijkste aspecten van een goede website template

web
Mobielvriendelijk

Een hedendaagse website moet responsive zijn. Dat betekent dat een website leesbaar moet zijn op elk type apparaat dat een klant kan gebruiken. Naast laptops worden vooral telefoons gebruikt om websites te bekijken. Potentiële klanten die jouw website bezoeken op hun mobiele telefoon kunnen dan makkelijk de website doorzoeken.

brush
Stijlvol design

Wij bieden een ruime keuze aan moderne en stijlvolle websites aan. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit templates die bestaan uit één enkele pagina (one page) en thema's die geoptimaliseerd zijn voor afbeeldingen. Voor elke branche of ondernemer een passende stijl.

settings
Makkelijk aanpasbaar

Jouw website moet altijd up to date zijn. Daarom is het belangrijk dat je gemakkelijk foto's en bedrijfsteksten zelf kunt aanpassen. Met Places Websites beschik je over een beheerportaal waar dit gemakkelijk kan. Zo zien klanten altijd de meest recente informatie. Graag helpen wij je met het instellen.

Een greep uit de beste website templates voor jouw onderneming Kies een template om meteen te beginnen

praktijkmarijetuiten.nl
star star star star star

"Uitstekende ervaringen met places.nl. Zeer goede klantenservice, altijd goed bereikbaar. Mijn vraag naar aanpassingen en verbeteringen op mijn website worden altijd snel verwerkt. Bedankt Mike voor de goede service, je hulp en het meedenken. Ik merk een flinke toename in afspraken op mijn website dus echt een aanrader!"

Marije Tuiten
praktijkmarijetuiten.nl
tibica.nl
star star star star star

"Fijn bedrijf. Ik heb een website laten maken door places.nl. Er was duidelijke communicatie, er werd alles aan gedaan om mijn website snel online te hebben. Places.nl maakt professionele websites voor een goede prijs."

Eric Roelofsen
tibica.nl
star star star star star

"Een paar jaar geleden zijn wij voor onze website en promotie op internet in zee gegaan met Places.nl. Tot op heden nog erg tevreden met de onze website en de mogelijkheden die het bedrijf biedt op de bewerkingspagina 's. Bij problemen, kunnen we altijd bellen en krijgen we snel antwoord van professionele en oh zo vriendelijke medewerkers. Erg top dames en heren. Keep up the right work!"

Slagerij Nes

Geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met je op Een website template die bij jou past

Vraag informatie aan
Wij zullen telefonisch contact met jou opnemen
Een voordelig tarief vanaf €23,00 per maand

De garanties van Places

  • 7 dagen per week persoonlijke klantenservice
  • Beveiligde website middels SSL
  • Inclusief gratis domeinnaam
  • Dezelfde dag nog aangemeld in Google
Bestel direct online

Handige functies van een template bij Places Websites

home
Homepagina

De homepagina van een website zorgt voor de eerste indruk van jouw bedrijf aan een klant. Je wilt de homepagina dan ook op zo een manier vormgeven dat jouw bedrijf goed wordt gerepresenteerd. Zo kun je ervoor kiezen om de belangrijkste diensten van jouw bedrijf te vermelden. Ook kun je bijvoorbeeld een toepasselijke achtergrondfoto selecteren en je contactgegevens en openingstijden vermelden.

reviews
Reviewpagina

Ben je benieuwd hoe klanten jouw bedrijf beoordelen? Dan mag een reviewpagina zeker niet ontbreken. Klanten kunnen zo jouw bedrijf beoordelen door een rating te geven aan onderdelen zoals bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitverhouding. Zo maak je van de reviewpagina een online promotiemiddel voor online bezoekers.

badge
Afspraken module

Via de afsprakenmodule kunnen klanten zelf afspraken met jouw bedrijf inplannen. De module is makkelijk te beheren vanuit jouw beheerportaal. Zo kunnen klanten zelf een geschikt moment uitzoeken op basis van de door jou ingevulde beschikbaarheid.

contact_page
Contactpagina

Op de contactpagina staan alle verschillende manieren waarop een klant jouw bedrijf kan bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld een Google Maps kaart toevoegen met de adresgegevens van je bedrijf. Door middel van het contactformulier kunnen klanten makkelijk vragen stellen en contact met je opnemen. Ook kun je je klanten doorverwijzen naar je sociale media accounts.

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!