Menu

De meest effectieve website templates voor uw bedrijf

Toon uw bezoekers een effectief website template van Places Websites

Vul uw gegevens in

en wij nemen telefonisch contact met u op
Places advieslijn: 024 - 8200 619
8,9
(1338)

Places Websites
  • De mooiste templates voor ondernemers
  • Altijd geschikt voor mobiel
  • Gemakkelijk te bewerken

Een greep uit de beste website templates voor uw onderneming

Kies een template als ontwerp voor de website


Waar moet een template van nu aan voldoen?

De belangrijkste eigenschappen van een modern website template

Mobielvriendelijk

Een hedendaagse website moet responsive zijn. Als een website responsive is, zal de website op alle apparaten beter leesbaar zijn. Poteniële klanten die uw website bezoeken op hun mobiele telefoon kunnen makkelijk de website doorzoeken.

Stijvol

Veel ouderwetse templates hebben een geblokt en saai websiteontwerp. De nieuwste ontwerpen voldoen aan nieuwe technieken, bijv. een One Page. Bij een One Page staat alle informatie op 1 pagina. Ook bij Places Websites kunt u kiezen uit diverse One Pages.

Makkelijk aanpasbaar

Uw website moet altijd up to date zijn. Daarom is het belangrijk dat u makkelijk foto´s en bedrijfsteksten kunt aanpassen. Met Places Websites beschikt u over een beheerportaal waar dit heel gemakkelijk kan. Zo zien klanten altijd de meest recente informatie.


Dit heeft ieder template van Places Websites

Belangrijke onderdelen die u gratis ontvangt bij de keuze voor een template

Homepagina

Ieder template heef altijd een homepagina. Op de homepagina kunt u bijvoorbeeld de belangrijkste diensten van uw bedrijf vermelden. Ook het weergeven van een toepasselijke achtergrondfoto behoort tot de mogelijkheden evenals het vermelden van de contactgegevens en de openingstijden op de homepagina.

Reviewpagina

Bent u benieuwd hoe klanten uw bedrijf beoordelen? Dan mag een reviewpagina niet ontbreken. Klanten kunnen zodoende uw bedrijf beoordelen door een rating te geven voor een onderdeel, bijvoorbeeld de prijs/kwaliteit verhouding. Zo maakt u van de reviewpagina een online promotiemiddel voor online bezoekers.

Fotopagina

De tweede pagina die u ontvangt is een fotopagina. Op deze pagina kunt u tot 25 afbeeldingen toevoegen. Iedere foto kunt u ook bijsnijden, zodat het beste deel van de foto zichtbaar is. Heeft u een YouTube video die ook wilt tonen op deze pagina? Voeg eenvoudig de link toe en de video wordt geplaatst op de pagina.

Contactpagina

De klant heeft uw producten en diensten bekeken en wil contact met u opnemen. Op de contactpagina kunt u een Google Maps kaart plaatsen met de adresgegevens van uw bedrijf. Ook kunt u een contactformulier plaatsen, zodat bezoekers contact met u opnemen. Daarnaast kunt u social media accounts weergeven.


Website laten maken met uw gekozen template

Heeft u vragen over het starten van een website bij Places Websites? Hier vindt u alle uitleg over het beginnen van een website. Bij Places Websites kunt u een website volledig laten maken. U kunt zelf altijd de website aanpassen, dankzij de handige websitemaker. De websites voldoen aan de laatste belangrijke eisen. Zo zijn de websites altijd responsive.

Bij alle websitepakketten krijgt u ook standaard een domeinnaam. Daarnaast kunt u kiezen voor zakelijke e-mail. Zo maakt u een professionele indruk op uw potentiële klanten.