Hoe start ik een website?
​​​​​​​Gratis stappenplan: een website beginnen

Uitleg van alle stappen om een eenvoudige website te beginnen

Stap 1: Bepaal eerst het doel van de website

Met welke achterliggende gedachte wilt u starten met een website? Wilt u online producten of diensten gaan verkopen via de website of wilt u de website juist gebruiken als online visitekaartje? Waarschijnlijk wilt u een website laten maken om beter gevonden te worden. Door een geoptimaliseerde website van Places Websites wordt u online gemakkelijk gevonden. Het is een perfect online visitekaartje voor ondernemers. Bij Places is het mogelijk om in enkele stappen een website te laten instellen, of deze zelf te maken in een eigen beheeromgeving.


Stap 2: Kies een domeinnaam

U bent er uit: u wilt een website beginnen. Ook heeft u het doel bepaalt van de website, namelijk om nieuwe en bestaande klanten uw diensten te laten zien. De eerst volgende stap die u nu moet zetten is het vinden van een geschikte domeinnaam. Hieronder kunt u controleren of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.


4,5
(1743)

Stap 3: Een keuze maken uit ons ruime aanbod website templates

Nu de domeinnaam is gekozen. Kunt u beginnen met de inhoud van de website. Wellicht heeft u al een indeling in gedachten. Wij bieden meer dan 35 website thema's aan. De templates zijn uitermate geschikt voor ondernemers zoals kappers, schilders, restaurants, schoonheidssalons, autogarages of kinderdagverblijven. Ieder template is volledig aan te passen: de kleuren kunnen worden aangepast, foto's kunnen worden toegevoegd en extra pagina's kunnen worden aangemaakt.


Stap 4: Vraag vrijblijvend een offerte en advies aan

Nu de domeinnaam en de stijl van de website bekend zijn kunt u gaan uitzoeken welk pakket het best bij uw onderneming past.

Tijdens dit telefonische gesprek lopen wij uw wensen nogmaals door. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Hier leest u meer informatie over het laten maken van de website.


Vraag informatie aan

Wij zullen telefonisch contact met u opnemen
Places advieslijn: 024 - 2005 768
4,5
(1743)

    De 6 garanties van Places

  • Een voordelig tarief vanaf €23,00 per maand
  • Wij stellen uw website gratis in
  • 24/7 persoonlijke klantenservice
  • Beveiligde website middels SSL
  • Inclusief gratis domeinnaam
  • Dezelfde dag nog aangemeld in Google
  • Bestel direct online