Menu

Hoe start ik een website?

Uitleg van alle stappen om een eenvoudige website te beginnen

Stap 1: Bepaal eerst het doel van de website

Met welke achterliggende gedachte wilt u starten met een website? Wilt u online producten gaan verkopen via de website of wilt u de website juist gebruiken als online visitekaartje? Het starten van een webshop is een tijdrovende onderneming. Als u kennis inschakelt om de webshop te beginnen zal het u ook veel geld kosten. Bent u van plan om juist een website te gebruiken als promotiemiddel? Lees dan vooral verder. Met Places Websites kunt u namelijk snel en goedkoop een mooie website starten voor uw bedrijf.


Direct een website starten

Stap 2: Kies een domeinnaam

U bent er uit: u wilt een website beginnen. Ook heeft u het doel bepaalt van de website, namelijk om nieuwe en bestaande klanten uw diensten te laten zien. De eerste stap die u nu moet zetten is het bepalen van een goede domeinnaam. Hieronder kunt u controleren of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.


Stap 3: Kies een website template

De domeinnaam is gekozen. u kunt nu beginnen met de inhoud van de website. Wellicht heeft u al een indeling in gedachten. Hieronder vind u enkele templates die wij u kunnen bieden. De templates zijn uitermate geschikt voor de kapper, schilder, restaurant, schoonheidssalon, autogarage of kinderdagverblijf. Ieder template is volledig aan te passen: de kleuren kunnen worden aangepast, foto's kunnen worden toegevoegd, pagina's extra aangemaakt worden en teksten toegevoegd worden.


Stap 4: Vul uw gegevens in

U heeft een mooi websitetemplate gekozen met de beste domeinnaam. Het laatste dat u nu nog dient te doen is het achterlaten van uw gegevens, zodat wij vrijblijvend contact met u kunnen opnemen. In dit telefoongesprek nemen wij voor de zekerheid uw wensen nogmaals door. Daarna gaan wij voor u aan de slag. Hier leest u meer informatie over het laten maken van de website.

Vul uw gegevens in

en wij nemen telefonisch contact met u op
Places advieslijn: 024 - 8200 619
8,9
(1338)