Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen

Nieuwsgierig naar de huidige online zichtbaarheid van jouw bedrijf?

Zoek jouw bedrijf in het register van de Kamer van Koophandel en doe de gratis check

Online vindbaar

Online vindbaar door een goede website

De website van je bedrijf is jouw visitekaartje. Je krijgt maar éé keer de kans om een eerste indruk te maken, zorg er dus voor dat deze goed is. Klanten raken geïrriteerd als het te lang duurt voordat de website laadt. Ook is het belangrijk het formaat van de website zich aanpast naar het apparaat, bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een laptop. Hiernaast is het belangrijk dat de inhoud van je website waardevol is. Voorzie de klant van juiste informatie ondersteund door goede afbeeldingen. Heeft jouw bedrijf nog geen website of wil je hulp bij het verbeteren hiervan? Lees dan verder.

Meer weten
Bedrijf website
Actueel

Online bedrijfsprofielen

Ook door een bedrijfsprofiel aan te maken en deze up-to-date te houden zorg je voor een betere online vindbaarheid. Je bedrijfsprofiel is zichtbaar op Google Bedrijfsprofiel, Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Door je aan te melden bij Places.nl kun je gratis jouw bedrijfsprofiel publiceren op deze kanalen. Wil je checken hoe je er nu voorstaat op verschillende kanalen? Doe dan de gratis check!

Nu checken
Bedrijfsvermelding
Adverteren

Online adverteren

Online adverteren is een ontzettend goede manier om je bedrijf beter online vindbaar te maken. Dit doe je door betaalde advertenties te plaatsen in zoekmachines als Google en Bing, op social media of in webgidsen. Ben je op zoek naar een betaalbare, maar winstgevende manier van adverteren? Telefoonboek.nl en Openingstijden.com hebben maandelijks 3,4 miljoen bezoekers, 3,4 miljoen potentiële klanten voor jou dus.

Meer weten
Adverteren specifieke website

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!