Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Content

Wat bereik je met contentmarketing?

Contentmarketing zorgt voor meer verkeer op jouw website. Door relevante en unieke content te delen, gefocust op SEO*, kom jij hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google te staan. Hierdoor wordt jouw website beter gevonden en krijg jij dus meer bezoekers. Door regelmatig nieuwe content te posten wordt men vaker herinnerd aan jouw bedrijf. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid, waardoor (potentiële) klanten sneller aan jouw bedrijf denken.

Een ander ontzettend belangrijk voordeel is dat contentmarketing het opbouwen van een relatie met je klanten stimuleert. Door klanten te voorzien van content die hen informeert of inspireert, gaan ze jouw bedrijf waarderen. Hierdoor komen ze sneller terug, wat resulteert in een hogere omzet. Het is dus wel van belang om waardevolle content te schrijven, en laat dat nou nét zijn waar wij zo goed in zijn.

Laptop marketing
Uniek

Het schrijven van unieke content

Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van unieke content. Welke soort content jij ook nodig hebt, wij creëren het. Zo maken wij content voor op je website, maar is het ook mogelijk om je nieuwsbrieven door ons te laten schrijven. Jij levert ons de benodigde informatie en wij zorgen ervoor dat jij perfecte nieuwsbrieven naar je klanten kunt versturen. Het is zelfs mogelijk om pakkende productomschrijvingen door ons te laten schrijven. Zo verkoop jij nog meer producten.

Een website voor je bedrijf
Partner

Ga in zee met Places.nl

Bij Places.nl werken we met een flexibele poule van ongeveer 70 werknemers, waardoor we 365 dagen per jaar een goede bezetting hebben. Je bent dus verzekerd van snel geleverde en kwalitatief goede content. Onze werknemers hebben namelijk een brede expertise en zijn bezig met verschillende werkzaamheden voor onze klanten. De focus ligt onder andere op het schrijven van unieke content voor het MKB, aangepast aan de eigenschappen van het bedrijf en de wensen van de klant.

Website man vrouw

Professionele content laten schrijven door Places.nl Vraag een offerte aan

Voer je gegevens in en we
nemen graag contact met je op
Een offerte is gratis en vrijblijvend

De garanties van Places

  • Professionele teksten
  • Snel geregeld
  • Voordelige tarieven
Hulp

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nou kampt met onderbezetting, te veel ziekteverzuim of te krappe deadlines: wij zijn er voor je. Deze overflow aan opdrachten pakken wij graag voor je op, zodat jij je klanten tevreden kunt houden. Wij leveren kwalitatief goede content voor €45 per 500 woorden en jij verkoopt dit voor je eigen prijs.

Website beheren

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!