Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Tekstueel

Website tekstueel goed neerzetten

Een goede website hoort tekstueel goed te zijn. Met een sterke tekst kun jij online je specialiteiten tonen aan je klanten. Wij schrijven met behulp van zoekwoorden onderzoek. Dit wil zeggen: wij zoeken naar termen waar jouw klanten op zoeken, maar waar concurrenten nog niet over schrijven. Door deze termen te gebruiken zorgen wij ervoor dat de teksten geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. Hierdoor val je op en wordt je website vaker bezocht.

Website tekst schrijven
Nieuwsbrief

Wekelijks of maandelijks een nieuwsbrief

Wanneer je een nieuwsbrief naar je klanten wilt sturen maar het schrijven lastig vindt, dan kun je deze door Places.nl laten schrijven. Wij hebben veel ervaring in het schrijven van pakkende nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven worden zo geschreven dat er een zo groot mogelijke kans is dat klanten klikken op de links welke jij er in zet.

Bureau agenda laptop
Producten

Schrijven van productomschrijvingen

Productomschrijvingen vergen nog meer kennis van schrijven. Je hebt een uniek product dat je wilt verkopen, maar waarom is dit product uniek? Waarom moet de klant juist hier zijn geld aan besteden? Wij zorgen voor pakkende en verkopende productomschrijvingen. Dit spoort de klant aan tot het kopen van jouw producten.

Webshop inpakken
Waarom

Waarom je teksten laten schrijven door Places.nl

De dienst die Places.nl levert is een volwaardige contentdienst voor eerlijke tarieven. Places.nl is er namelijk ter ondersteuning van het MKB. Wij boeken graag samen succes, in plaats van te profiteren van jouw succes. Voor €45,- per uur krijg je een ervaren en gecertificeerde SEO specialist ter beschikking die voor jou persoonlijk aan het werk gaat. Het aantal uren dat je afneemt is aan jezelf. Wel adviseren we dat je dit op structurele basis afneemt en het niet als eenmalige investering ziet. Zo blijf je constant werken aan de verbeterslag van je SEO en daarmee aan de vindbaarheid van je website.

Wij helpen je online website

Vraag offerte aan

Voer hier je gegevens in
en dan nemen wij contact met je op
Een offerte is gratis en vrijblijvend

De garanties van Places

  • Professionele teksten
  • Snel geregeld
  • Voordelige tarieven

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!