Huur Places.nl in als jouw persoonlijke tekstschrijver

Teksten tot in de puntjes verzorgd door Places.nl

    Teksten door Places.nl

  • Nieuwsbrieven

  • Website teksten

  • Productomschrijvingen


Mail je vragen aan content@places.nl
Iedere website heeft tekst nodig, dit om je producten en of diensten aan te prijzen. Je wilt aan de klant laten zien dat jij de beste keuze voor ze bent. Wij begrijpen dat schrijven een vak apart is, onze mensen hebben daar dan ook een opleiding voor gevolgd. Wanneer je hulp nodig hebt met het schrijven van tekst ben je bij Places.nl aan het juiste adres. Er zijn diverse momenten wanneer je tekst voor een website nodig kunt hebben.

Website tekstueel goed neerzetten​​​​

Een website dient tekstueel sterk te staan. Zo kun jij online aan je klanten je specialiteiten tonen. Dit met als doel dat klanten voor jou kiezen. Wij schrijven met behulp van zoekwoorden onderzoek. Dit wil zeggen; wij zoeken naar termen waar je klanten op zoeken, maar waar concurrenten nog niet over schrijven. Door deze termen te gebruiken zorgen wij ervoor dat de teksten geoptimaliseerd worden voor zoekmachines.

Website teksten

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wanneer je maandelijks of wekelijks een nieuwsbrief aan je klanten wilt sturen maar het schrijven lastig vindt, dan kun je deze door Places.nl laten schrijven. Wij hebben veel ervaring in het schrijven van pakkende nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven worden zo geschreven dat er een zo groot mogelijke kans is dat klanten klikken op de links welke jij er in zet.


Productomschrijvingen

Productomschrijvingen vergen nog meer kennis van schrijven. Je hebt een uniek product dat je wilt verkopen, maar waarom is dit product uniek? Waarom moet de klant juist hier zijn geld aan besteden? Wij zorgen voor pakkende en verkopende product omschrijvingen. Dit spoort de klant aan tot het kopen van jouw producten.

Productomschrijvingen

Waarom Places.nl

De dienst die Places.nl levert is een volwaardige content dienst voor eerlijke tarieven. Places.nl is er namelijk ter ondersteuning van het MKB. Wij boeken graag samen succes, in plaats van te profiteren van jouw succes. Voor €45,- per uur krijg je een ervaren en gecertificeerde SEO specialist ter beschikking, welke voor jou persoonlijk aan het werk gaat. Het aantal uren dat je afneemt is aan jezelf. Wel adviseren we dat je dit op structurele basis afneemt en het niet als eenmalige investering ziet. Zo blijf je constant werken aan de verbeterslag van je SEO en daarmee aan de vindbaarheid van je website.

Ben je dus op zoek naar een enthousiaste (SEO) tekstschrijver die er voor zorgt dat jouw website beter vindbaar wordt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Gratis adviesgesprek?

Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je om te beginnen met het maken van een website.


Places.nl is de bedrijvenportal voor ondernemers in Nederland

240.184 bedrijven gingen je voor op Places.nl

Telefonisch contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

024 2005 747

E-mail contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

content@places.nl