Menu

Werken bij Places

Word onderdeel van het Places Team
Wie zijn wij?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Places is altijd op zoek naar nieuw talent om haar team te versterken. Werken bij Places betekent een uitdagende baan in een bijzonder bedrijf, met uitstekende voorwaarden en ruimte voor ontwikkeling en ontspanning.

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je CV naar aanleiding van onderstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar nieuweuitdaging@places.nl

Meer over Places

Vacatures

 • Accountmanager Places

  Versterk ons salesteam als Accountmanager Places

 • Online marketeer

  Weet jij als geen ander wat er nodig is om een nieuw project online nog succesvoller te maken? Bekijk dan snel deze vacature.

 • Junior/Medior Developer

  Gaat jouw developers hart sneller kloppen bij termen als PHP, MySql, Docker, Elasticsearch en Varnish? Heeft PHP voor jou weinig geheimen en ben je in staat om ideeën om te zetten in werkende en veilige toepassingen? Dan willen we graag kennis met je maken.

 • SEA Marketeer

  Als SEA Marketeer werk je voor alle producten en diensten van Telefoonboek B.V. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de juiste inkoopstrategie.

 • Commercieel medewerker binnendienst

  Versterk ons team van Telefoonboek.

 • Bijbaan: Flexibele bijbaan bij het Telefoonboek informatienummer!

  Ben jij minimaal 8 uur per week beschikbaar, is af en toe een nachtdienst voor jou geen probleem én ben jij commercieel ingesteld? Dan maken we graag kennis met je!