Werken bij Places

Word onderdeel van het Places Team
Wie zijn wij?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Places is altijd op zoek naar nieuw talent om haar team te versterken. Werken bij Places betekent een uitdagende baan in een bijzonder bedrijf, met uitstekende voorwaarden en ruimte voor ontwikkeling en ontspanning.

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je CV naar aanleiding van onderstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar nieuweuitdaging@places.nl

Meer over Places

Vacatures


 • ZZP medewerker Sales

  Heb jij een passie voor sales en bij voorkeur ervaring in de online dienstverlening?

 • Online marketeer (40 uur)

  Weet jij als geen ander wat er nodig is om een nieuw project online nog succesvoller te maken? Bekijk dan snel deze vacature.

 • Support & Online Marketing Medewerker Places.nl (12-36 uur, ZZP mogelijk)

  Jij bent een proactieve teamplayer, een duizendpoot met een duidelijke affiniteit voor online marketing en ziet kansen voor onze klanten en onze dienstverlening. Als Klantenservice Medewerker help jij dagelijks ondernemers met het instellen van hun pakketten zodat ze uitstekend online vindbaar én bereikbaar worden voor potentiële klanten.

 • Sales medewerker B2B

  Als Sales Medewerker B2B voor Places.nl ga je aan de slag met het adviseren van klanten over de online zichtbaarheid van bedrijven.

 • Bijbaan: Callcenter medewerker bij Places.nl

  Ben jij commercieel en resultaatgericht ingesteld? Heb je een vlotte babbel, ben je graag communicatief bezig en staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij je?

 • Bijbaan: HR medewerker

  In deze parttime rol zal je Places Callcenter ondersteunen in een aantal belangrijke HR-taken.

 • Bijbaan: Junior Online Marketeer

  Wil jij jouw werkervaring verrijken in het online marketing vakgebied? Dan bieden wij jou nu de kans om aan de slag te gaan in de functie van bijbaan Online Marketeer. Je ontvangt een concurrerend uurtarief voor deze functie.