Werken bij Places

Word onderdeel van het Places Team
Wie zijn wij?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Places is altijd op zoek naar nieuw talent om haar team te versterken. Werken bij Places betekent een uitdagende baan in een bijzonder bedrijf, met uitstekende voorwaarden en ruimte voor ontwikkeling en ontspanning.

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je CV naar aanleiding van onderstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar nieuweuitdaging@places.nl

Meer over Places

Vacatures

 • Accountmanager Places

  Versterk ons salesteam als Accountmanager Places

 • Online marketeer

  Weet jij als geen ander wat er nodig is om een nieuw project online nog succesvoller te maken? Bekijk dan snel deze vacature.

 • Online Marketeer Klantenservice

  Ben jij een enthousiaste duizendpoot met affiniteit voor online marketing en is het voor jou een uitdaging om in contact te zijn met klanten? Dan is een afwisselende baan als Online Marketeer Klantenservice bij Places.nl echt iets voor jou! Places is namelijk op zoek naar uitbreiding van onze klantenservice.

 • PHP Developer

  Gaat jouw developers hart sneller kloppen bij termen als PHP, Laravel, Elasticsearch, Neo4J en Varnish? Heeft PHP voor jou weinig geheimen en ben je in staat om ideeën om te zetten in werkende en veilige toepassingen? Dan willen we graag kennis met je maken.

 • Junior/Medior Developer

  Gaat jouw developers hart sneller kloppen bij termen als PHP, MySql, Docker, Elasticsearch en Varnish? Heeft PHP voor jou weinig geheimen en ben je in staat om ideeën om te zetten in werkende en veilige toepassingen? Dan willen we graag kennis met je maken.

 • Klantenservice medewerker

  Ben jij een enthousiaste duizendpoot en is het voor jou een uitdaging om in contact te zijn met klanten? Dan is een flexibele en afwisselende baan als klantenservice medewerker bij Places.nl echt iets voor jou!

 • Bijbaan: Commercieel medewerker binnendienst

  Versterk ons team van Telefoonboek.

 • Bijbaan: Medewerkers gezocht voor onze Service Desk!

  Ben jij minimaal 12 uur per week beschikbaar en vind je het leuk om met klanten in contact te zijn? Dan maken we graag kennis met je!

 • Bijbaan: Flexibele bijbaan bij het Telefoonboek informatienummer!

  Ben jij minimaal 8 uur per week beschikbaar, is af en toe een nachtdienst voor jou geen probleem én ben jij commercieel ingesteld? Dan maken we graag kennis met je!