Nieuwsgierig naar de huidige online zichtbaarheid van uw bedrijf?

Zoek uw bedrijf in het register van de Kamer van Koophandel en doe de gratis check
4,5
(1756)

Het belang van een goede online zichtbaarheid van een bedrijf

De online zichtbaarheid van een bedrijf is belangrijk en zorgt ervoor dat klanten een bedrijf sneller kunnen vinden, wat ook weer ten goede komt aan de reputatie van een bedrijf. Men raadpleegt tegenwoordig allerlei online kanalen om de juiste bedrijfsinformatie te vinden. Zo gebruikt men Google Maps of TomTom voor een routebeschrijving of Telefoonboek.nl voor het opzoeken van een bepaald telefoonnummer. Onze gratis check en tips kunnen u helpen om de online zichtbaarheid van uw bedrijf te verbeteren.

afspelen Bedrijfsvermelding

Social Media Kanalen

Tips om online vindbaarheid te vergroten

Wilt u uw online vindbaarheid verbeteren zodat mensen uw bedrijf sneller vinden. We hebben wat tips opgesteld om meer uit uw online vindbaarheid te halen.

1: Bedrijf aanmelden bij online bedrijvengidsen​​​​

Er zijn heel wat bedrijvengidsen zoals Telefoonboek.nl en Openingstijden.com waar dagelijks heel ontzettend veel bezoekers komen die op zoek zijn naar telefoonnummers of openingstijden van bedrijven. Zorg ervoor dat uw bedrijf ook hierbij aangemeld is.

2: Gebruik social media kanalen

Er zijn verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Afhankelijk van uw dienst of product kunt u bepalen waar u wel of geen gebruik van wilt maken. Zo is instagram handig als u leuke foto's heeft om te kunnen delen met uw (potentiële) klanten en LinkedIn als uw doelgroep daar ook op te vinden is.


3. Houd uw online bedrijfsvermeldingen up-to-date

Het aanmaken of aanmelden voor een online kanaal is niet het meest gecompliceerde; het werk zit hem meer in het up-to-date houden van deze eenmaal aangemaakte bedrijfsvermeldingen. Wanneer de bedrijfgegevens die online zichtbaar zijn niet kloppen, kan dit ten kosten gaan van de reputatie van een bedrijf. Klanten kunnen voor een dichte deur komen te staan of telefonisch verkeerd verbonden worden. Zorg er dus voor dat wanneer u een zich eenmaal aanmeld, deze bedrijfsvermelding ook kloppend houdt. Heeft uw hier hulp bij nodig of komt u tijd tekort om deze allemaal te beheren? Overweeg dan Places Bedrijfsvermelding. Deze dienst zorgt ervoor dat u vanuit 1 dashboard al uw bedrijfsvermeldingen kan beheren.

Betere lokale vindbaarheid

Hulp nodig bij het verbeteren van uw online zichtbaarheid?

Met Places Bedrijfsvermelding is uw bedrijf vanaf €23,00 p.m. al zichtbaar bij op belangrijke websites en kanalen zoals Google Mijn Bedrijf, Google Search, Google Maps, Waze, Apple Maps, TomTom, Bing, Here, Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Deze bedrijfsvermeldingen beheert u vanuit één dashboard. Zo krijgt u meer tevreden klanten naar uw bedrijf door een betere vindbaarheid. Doe nu snel de gratis check en bekijk waar verbetering mogelijk is.


Bedrijfsvermelding van Places

Places.nl is de bedrijvenportal voor ondernemers in Nederland
240.184 bedrijven gingen je voor op Places.nl

Vragen over Places bedrijfsvermelding?

Wij staan graag voor jou klaar!

024 - 3555 299

Altijd en overal online zichtbaar?

Bekijk gratis je zichtbaarheid bij de belangrijke sites en zoekmachines

Doe de check