Bedrijf aanmelden Google

Hier volgt uitleg en enkele tips

Uw bedrijf aanmelden bij Google, veel bedrijven doen dit om online goed gevonden te worden. Dit is erg slim om te doen, omdat er dagelijks erg veel mensen op Google of Google Maps zoeken naar een bedrijven in de buurt. En dit aantal neemt alsmaar toe.

Bedrijf meteen aanmelden en verbeteren

Bedrijf aanmelden Google stappenplan

Weet u niet hoe dit moet? In onderstaande artikel nemen we dit proces stap voor stap door.

  1. Meld uw bedrijf gratis aan bij Google via Places.nl door het formulier hier in te vullen.
  2. Bevestig de link in de e-mail die u hierna ontvangt om het account te activeren.
  3. Vul uw bedrijfsgegevens in; kies de meest relevante categorie. Vul uw gegevens aan met uw website, foto's, logo en openingstijden.
  4. Stuur een e-mail naar bedrijfsvermelding@places.nl met het verzoek om uw bedrijf aan te melden bij Google.

Openingstijden:
Hier vult u in principe de standaard openingstijden in. Bent u met de feestdagen of door een speciale gelegenheid niet aawezig? Vul dit dan ook in.

Foto's:
Beeldmateriaal is erg belangrijk want dit kan al veel informatie geven over de sfeer van een restaurant of het team waar u mee werkt of het bedrijfspand zodat mensen deze sneller kunnen herkennen. Daarnaast kunt u een logo invoeren bij 'identiteitsfoto'.

Hulp nodig met bedrijf aanmelden bij Google?:
Vind u het invullen en bijhouden van uw gegevens bij Google te ingewikkeld? Places kan u helpen om al uw bedrijfsgegevens vanuit één centrale plek te beheren en te verspreiden bij Google, maar ook andere zoekmachines, webgidsen en navigatiesystemen. Meld u aan en vul uw bedrijfsgegevens in, dan doen wij de rest.