Uw bedrijf optimaal telefonisch bereikbaar

Gratis intake. Geen aansluitkosten.

Vul uw gegevens in:

Veilig en eenvoudig betalen met automatische incasso

Plaats hier uw handtekening
Wissen

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Places.nl B.V. om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens abonnementsgelden en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Places.nl B.V. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Places advieslijn: 024 - 3555 299
4,5
(1756)
Uw keuze

Antwoordservice Premium Extra

 • Optimale telefonische bereikbaarheid
 • Incl. 700 gesprekken per maand
 • 1,55 euro per gesprek buiten bundel


Prijs per maand 895
Prijs per jaar 10.740,00
Totaal inclusief 21% BTW 12.995,40
 • 24/7 beschikbaar
 • Doorverbinden
 • Optimaal telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen

Alles wat u wilt weten over Places Antwoordservice
 1. Wat is Places Antwoordservice?
  Bent u niet in de gelegenheid op te nemen, dan neemt Places Antwoordservice de (gemiste) telefoontjes aan van uw bedrijf. Indien gewenst is het ook mogelijk om door te schakelen naar een ander telefoonnummer. Zo kunt u zich als ondernemer meer richten op uw eigen werk zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw telefonische bereikbaarheid. Een antwoordservice bespaart u personeelskosten en uw bestaande en potentiële klanten worden altijd gehoord. Specifieke wensen kunt u altijd met onze service desk bespreken.
 2. Hoe werkt het doorschakelen?
  Zodra u een pakket van Places Antwoordservice heeft aangevraagd, ontvangt u van ons een uniek telefoonnummer waarnaar u uw toestel kunt doorschakelen. Dit is vaak één eenvoudige handeling die onze service desk graag met u bespreekt. Het uitschakelen van de doorschakeling is iets wat u alleen zelf kunt doen vanaf uw eigen toestel of via uw eigen belsysteem.
 3. Hoe kan ik mijn gesprekken beheren?
  Nadat u bent ingelogd op Places.nl vindt u onder het tabblad 'Antwoordservice' een totaaloverzicht van al uw gesprekken. Ook kunt u hier uw belscript te allen tijd aanpassen. Na een behandeld gesprek ontvangt u direct een e-mailbericht.
 4. Is Places Antwoordservice 24/7 beschikbaar?
  Ja, u kunt 24/7 gebruikmaken van Places Antwoordservice. Mocht u op bepaalde momenten van de dag uw telefoon liever niet naar ons doorgeschakeld hebben, kunt u deze doorschakeling eenvoudig aan- en uitzetten.