Maak uw bedrijf vandaag nog vindbaar

Aanmelden in 5 minuten. Persoonlijke ondersteuning.

Vul uw gegevens in:

Veilig en eenvoudig betalen met automatische incasso
Plaats hier uw handtekening
Wissen

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Places.nl B.V. om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens abonnementsgelden en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Places.nl B.V. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Places advieslijn: 024 - 3555 299
4,5
(1756)
Overzicht

Pakket Adverteren Premium

Advertentie boven zoekresultaten
 • In 16 plaatsen
 • met 16 zoekwoorden
Bedrijfsprofiel met
 • Logo
 • Foto's en video
 • Link naar website
Prijs per maand €66,58
Prijs per jaar €799,00
Totaal inclusief 21% BTW €966,79

240.197 tevreden klanten

 • Meer klanten.
 • Direct beter vindbaar.
 • Veilig betalen.
 • 240.184 aangemelde bedrijven.

Veelgestelde vragen

Alles wat u weten wilt over uw advertentiepakket
 1. Wat is het voordeel van een pakket?
  Met een pakket kunt u uw bedrijf extra laten opvallen op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Niet alleen breidt u uw bedrijfsprofiel uit met uw logo, foto's en website, ook adverteert u met een advertentie boven de zoekresultaten.
 2. Hoe kan ik betalen?
  U betaalt veilig en eenvoudig via automatische incasso. Het bedrag wordt eenmalig van uw rekening afgeschreven.
 3. Hoe lang loopt mijn overeenkomst?
  Een advertentiepakket bij Places loopt voor de periode van een jaar. Hierna wordt de overeenkomst automatisch met een jaar verlengd. U kunt ten alle tijden zelf uw advertentie en bedrijfsgegevens beheren via uw persoonlijke account op Places.nl.
 4. Krijg ik ondersteuning?
  Uw advertentie en bedrijfsprofiel instellen op Places.nl is heel eenvoudig. Toch staat het Places team altijd voor u klaar. Wij helpen u bij het instellen van uw advertentie en schrijven een aantrekkelijke bedrijfsomschrijving.
 5. Waar wordt mijn advertentie getoond?
  Uw advertentie staat boven het overzicht van zoekresultaten. Zo valt u extra op ten opzichte van uw concurrenten. U kiest zelf bij welke plaatsen en zoekwoorden uw advertentie getoond wordt.
 6. Wat houdt een gratis vermelding in?
  Met een gratis bedrijfsprofiel kunt u zelf de basisgegevens van uw bedrijf beheren, zoals adres, locatie op kaart en omschrijving. U toont niet uw logo en foto's en ontvangt geen extra advertentie.