Places logo
Menu

Zo stelt u een effectief team samen!

Zo stelt u een effectief team samen!

Wanneer u uw team samen stelt moet u aan veel dingen denken. Het allerbelangrijkste is: welke mensen kunnen goed samen werken? Wellicht denkt u dat het kiezen van personen die zoveel mogelijk op elkaar lijken het handigste is, omdat zij elkaar begrijpen. Het tegendeel is echter waar.

Aanvulling

Bij het samenstellen van een team kunt u het beste kijken naar persoonlijkheden die elkaar aanvullen. De creatieve chaoot bij de georganiseerde perfectionist en de doorpakker bij de overweger. Op die manier wordt de balans voor de taken van het team sneller gevonden. Door deze verschillende persoonlijkheden worden de werknemers namelijk gedwongen om een heldere doelstelling te formuleren, en hier duidelijke afspraken over te maken.

Reflectie

Ook zorgen diverse teams voor meer reflectie wat een belangrijke factor is in het verbeteren van het teamproces. Reflecteren is niet alleen belangrijk om samenwerking te verbeteren, maar zorgt ook voor actuele bedrijfsvoering en tevreden klanten.

Dit kunt u voor uw hele bedrijf ook bewerkstelligen door bijvoorbeeld gebruik te maken van reviews. Hierdoor blijft u reflecteren. Telefoonboek.nl kan u hierbij helpen. Via uw bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl hebben klanten de mogelijkheid om reviews over uw bedrijf te plaatsen. Hier kunt u via het Places dashboard op reageren. Zo kunt u klantenfeedback op efficiënte wijze verzamelen en toepassen op uw bedrijfsvoering. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 024 - 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!