Menu

Vergroot uw online vindbaarheid met een vermelding op Telefoonboek.nl!Vergroot uw online vindbaarheid met een vermelding op Telefoonboek.nl!

Als ondernemer wilt u natuurlijk graag dat uw bedrijf makkelijk online te vinden is. Met een gratis bedrijfsvermelding op Places.nl worden uw gegevens getoond op Telefoonboek.nl én Openingstijden.com, waardoor het voor klanten erg makkelijk wordt om uw bedrijf online te vinden. Wilt u ook gevonden worden door 6,6 miljoen Nederlanders op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com? Lees dan hieronder verder en maak gratis uw eigen bedrijfsvermelding aan! Met een bedrijfsvermelding op Places.nl zijn uw bedrijfsgegevens niet alleen op Telefoonboek.nl, maar ook op Openingstijden.com zichtbaar. Uw online vindbaarheid via smartphones, tablets en pc's wordt hierdoor nog eens extra vergroot, waardoor de kans op potentiële klanten groeit. Telefoonboek.nl en Openingstijden.com bieden een overzichtelijke lijst van bedrijven in de regio. Bovendien scoren deze websites hoog in de zoekresultaten van Google. In de volgende stappen leggen we u uit hoe u eenvoudig een bedrijfsvermelding kunt maken. Met een bedrijfsvermelding wordt u gemakkelijk gevonden door miljoenen bezoekers.

STAP 1: Maak een account en bedrijfsvermelding aan op Places.nl

 • Via Places.nl kunt u zich gratis aanmelden. Door uw naam en e-mailadres op te geven kunt u een gratis account aanmaken.
 • U ontvangt een bevestigingsmail, met daarin een link. Door hier op te klikken koppelt u uw bedrijf aan uw account en kunt u uw bedrijfsprofiel aanpassen.
 • Wij controleren uw gegevens en uw (nieuwe) bedrijfsvermelding zal binnen één werkdag zichtbaar zijn op zowel Telefoonboek.nl als Openingstijden.com.

Tijdens het controleren van uw gegevens checken wij uw gegevens op eventuele onjuistheden en zorgen we voor een optimale vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Daarnaast kunt u uw bedrijfsgegevens altijd aanpassen, wanneer u maar wilt. Uit onderzoek van Telefoonboek blijkt dat veel consumenten overstappen naar de concurrent als ze de gewenste bedrijfsinformatie niet snel of gemakkelijk kunnen vinden. Bovendien kunnen juiste openingstijden voorkomen dat uw klant voor een dichte deur komt te staan. Het is dus van belang om uw bedrijfsgegevens up-to-date te houden! Met een account op Places kunt u gemakkelijk uw contactgegevens aanpassen. Dat ziet er zo uit.

STAP 2: Breid uw bedrijfsvermelding uit met meer gegevens

Met een gratis bedrijfsvermelding op Places.nl worden uw contactgegevens overzichtelijk weergeven. Daarbij heeft u de volgende mogelijkheden:

 • Het toevoegen van uw bedrijfscategorie
 • Het toevoegen van uw bedrijfsomschrijving
 • Het toevoegen van uw openingstijden
 • Het toevoegen van uw dichtstbijzijnde parkeergelegenheid
 • Het toevoegen van betalingsmogelijkheden bij uw bedrijf
 • Het tonen van links naar uw socialmediaprofielen

Naast de gratis bedrijfsvermelding biedt Places.nl u met deuitgebreide bedrijfsvermeldingde mogelijkheid om extraop te vallen tussen concurrenten.U toont dan ook uw website en afbeeldingen op uw profiel. Ten slotte staat uw bedrijf met een advertentie met behulp van zoekwoorden en plaatsenboven de standaard zoekresultaten. Val op met een advertentie en word boven uw concurrentie getoond! U kunt de volgende stappen ondernemen om uw bedrijfsgegevens nog vollediger en aantrekkelijker voor potentiële klanten te maken:

 • Het toevoegen van uw bedrijfswebsite
 • Het toevoegen van foto's
 • Het toevoegen van video's
 • Het toevoegen van uw bedrijfslogo

Afhankelijk van het door u gekozenadvertentiepakket is het daarnaast mogelijk om een voor u op maakt gemaakte videopresentatie weer te geven.

STAP 3: Laat uw bedrijf door klanten beoordelen

Een online bedrijfsvermelding biedt u de mogelijkheid omuwbeoordelingen, ook wel ratings genoemd,te bekijken. Voor uw klanten is het mogelijk om tijdens een bezoek aan Telefoonboek.nl uw bedrijf te beoordelen op de volgende punten:

 • Algemene indruk
 • Bereikbaarheid
 • Service
 • Prijs/kwaliteitverhouding

De ratings van de verschillende punten worden samengenomen tot één gemiddeld cijfer van 1 tot 10, zodat er in een oogopslag kan worden gezien wat voor indruk uw bedrijf bij klanten heeft achtergelaten. Handig voor u, maar ook voor andere bezoekers op Telefoonboek.nl. Uw bezoekers kunnen u beoordelen door een rating te plaatsen. Dat ziet er zo uit. Ook kunnen klanten reviewsover uw onderneming schrijven, waarop u direct inhoudelijk kunt reageren. Deze maand werden op Telefoonboek.nl al 2661 reviews achtergelaten! Als u de bovenstaande stappen heeft doorlopen heeft u een perfecte bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, waardoor uw online vindbaarheid wordt vergroot! Heeft u vragen over uw online bedrijfsvermelding of hulp nodig bij het aanmelden? Ons serviceteam is elke werkdag te bereiken op 024 - 3555 299 en staat voor u klaar met advies en ondersteuning!


Delen:Reacties


Zoeken
Zoek