Menu

Gevonden worden? Zo verschijnt u hoger in de zoekresultatenGevonden worden? Zo verschijnt u hoger in de zoekresultaten

De tijden zijn veranderd voor de mkb-ondernemer. Waar vroeger een reclamebord voor de gevel van het pand genoeg was, en een advertentie in het lokale sufferdje de enige vorm van adverteren was, zien we nu digitalisering op een hoog tempo. Tegenwoordig kan de consument bij u in de buurt net zo makkelijk een vergelijkbaar bedrijf aan de andere kant van het land inschakelen om dezelfde dienst of hetzelfde product af te nemen. Het is daarom belangrijker dan ooit om goed vindbaar te zijn voor potentiële klanten. Places.nl zet in deze blog een aantal mogelijkheden op een rij om zo goed mogelijk vindbaar te zijn.

Google

Tegenwoordig kan niemand er meer omheen. De eerste zoekmachine die mensen gebruiken als ze op zoek gaan naar iets of iemand. Daarom is het belangrijk dat u goed vindbaar bent op Google. Er is een aantal zaken erg belangrijk als u wilt dat uw website goed gevonden wordt door Google. Google heeft namelijk een eigen algoritme om te bepalen wie op welke plek in de zoekresultaten terecht komt. Zo vindt Google het erg belangrijk dat u tussenkopjes gebruikt die relevant zijn. Ook geeft Google sinds kort voorrang aan bedrijven die ook leesbaar zijn op mobiele apparaten. Voor meer tips over hoe u goed vindbaar kunt zijn op Google, kunt u hier kijken.

Telefoonboek.nl

Verder wordt er vaak gezocht op telefoonboek.nl naar bedrijven. Voor telefoonboek.nl is het belangrijk dat u duidelijk uw plaatsnaam en bedrijfsnaam hebt ingevuld. Maar dat is niet het enige. Met een goede bedrijfsomschrijving kunt u ook beter gevonden worden. Als u de volgende vuistregel hanteert, bent u het best vindbaar: noem meerdere keren uw bedrijfsnaam, de plaats waar u gevestigd bent en beschrijf waarin u gespecialiseerd bent. Op die manier weten klanten en zoekmachines u het beste te vinden.

Advertentiemogelijkheden

Natuurlijk is het ook mogelijk om hoger in de zoekresultaten te verschijnen door te adverteren. Het gezegde heet niet voor niets 'wie betaalt, bepaalt'. Bij Google zijn er diverse advertentiemogelijkheden. Maar ook via Places kunt u adverteren! Via Places.nl adverteert u op Telefoonboek.nl met een aantal zoekwoorden en plaatsen. Hier kunt u, afhankelijk van het soort pakket dat u graag wilt dus een aantal plaatsnamen en trefwoorden kiezen waarbij u bovenaan in de zoekresultaten eindigt. Bekijk hier de verschillende advertentiemogelijkheden! Wilt u meer weten over de mogelijkheden om bij Places.nl te adverteren of hebt u vragen over dit blog? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Places.nl op het nummer 024 - 3555 299, bereikbaar van 8.00 - 21.00 uur.


Delen:Reacties


Zoeken
Zoek