Places logo
Menu

In gesprek met... Impress Massage & Jij bent sterk!

In gesprek met... Impress Massage & Jij bent sterk!

Afgelopen week ging Telefoonboek.nl in gesprek met Claudia van Gestel van Impress Massage en Jij bent sterk. Impress Massage is gespecialiseerd in diverse lichaamsmassages ter ontspanning en met Jij bent sterk biedt zij coaching en hulp bij stress.

Ontstaan van Impress Massage en Jij bent sterk

Claudia werkte voorheen in een bejaardentehuis en organiseerde naast haar werk ook veel evenementen in haar buurt Hilvarenbeek. Claudia organiseerde hier single-events, maar gaf ook tips en adviezen aan mede-buurtgenoten. Op deze manier kwam ze met veel mensen in contact, zowel ouderen als jongeren en hier wilde ze graag wat mee gaan doen. In het bejaardentehuis zag ze dat men behoefte had aan aanraking, om zowel spieren los te krijgen als ter ontspanning. Om deze reden is Claudia gestart met het volgen van cursussen en opleidingen voor zowel massage als coaching technieken.

Het ondernemerschap

Op dit moment is Claudia 5 jaar werkzaam als masseuse en 4 jaar als coach, wat erg goed te combineren is. Zo vertellen gasten hoe zij de massage ervaren hebben en soms komt bij coaching naar voren dat zij een massage nodig hebben of zorgzaamheid missen. "Ik geniet ervan mensen te inspireren en motiveren. Ik krijg er veel energie van en haal voldoening uit het ondersteunen van mensen door hen meer balans te geven in het dagelijks leven!"

Daarnaast geeft Claudia aan dat zij naast het geven van massages en coaching het ook erg belangrijk vindt om te netwerken en verbanden hierin te leggen. Door haar grote netwerk heeft zij haar bedrijf kunnen opzetten en promoten.

Claudia heeft eerst goed nagedacht en zich ingelezen voordat Impress Massage werd opgestart. "Ik ben bij veel lezingen en workshops geweest, maar ook bij andere praktijken en bedrijven gaan kijken." Ook na de start is Claudia blijven netwerken en tevens gestart met promoten. "Ik heb visitekaartjes laten printen, ruimtes ingericht en mijn netwerk zoveel mogelijk uitgebreid. Ook ben ik geïnterviewd door het Brabants Dagblad, Vriendin, De Uitstraling en De Hilverbode."

Samenwerking met Biodanza

Claudia voegt hieraan toe dat zij sinds een halfjaar in aanraking is gekomen met het bedrijf Biodanza van Ton Jansen, dat ook gevestigd is in Hilvarenbeek. Biodanza is een vorm van bewegen op muziek in een groep, waardoor men een affectieve integratie met zichzelf en anderen krijgt.

Ton Jansen laat zelf weten dat muziek bij Biodanza wordt omgezet naar beweging die voor iemand persoonlijk werkt. "We zijn eigenlijk van nature kuddedieren, Biodanza laat dit groepsgevoel terugkomen. Adrenaline wordt hierbij afgebouwd, waardoor een gevoel van vrijheid ontstaat."

De samenwerking met Biodanza werkt voor Impress Massage als verlengstuk. Het gevoel van vrijheid wat voorkomt uit de massage en coaching wordt doorgezet met Biodanza. Voor meer informatie over Biodanza met Ton, neemt u gerust een kijkje op www.biodanzametton.nl.

Online vindbaarheid

Naast Claudia"s voorkeur om via mond-tot-mond reclame Impress Massage te promoten, is zij ook begonnen haar online vindbaarheid te verbeteren. De eerste stap die zij hierin zette was het ontwerpen van een goede website. Vervolgens heeft ze haar bedrijf aangemeld op sociale media als Youtube, Facebook, Google, LinkedIn, Twitter en diverse blogsites. Hier post ze wekelijks tips en adviezen, waarmee zij ook geregeld nieuwe klanten aanspreekt.

Daarnaast heeft Claudia gekozen om te adverteren op Telefoonboek.nl met een Places Basis pakket. "Ik heb hiervoor gekozen omdat ik aan zoveel mogelijk mensen wil laten zien wat Impress Massage en Jij bent sterk inhouden." Op deze manier kan zij mensen laten zien hoe beide bedrijven eruit zien en welke behandelingen zij biedt. "Ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken en via Places kan dat!".
Over het contact met Telefoonboek.nl is Claudia zeer tevreden, vooral het fijne persoonlijke contact via zowel telefoon als mail.

Heeft u nog een tip voor collega-ondernemers?

Claudia vertelt dat elke ondernemer moet zorgen voor een goede website, zodat alles overzichtelijk en goed te vinden is voor de klant. "Je moet er helemaal voor gaan! Persoonlijke aandacht, vriendelijkheid, zorgzaamheid en gastvrijheid zijn hierbij erg belangrijk."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!