Menu

Infographic: Telefoonboek in 2014Infographic: Telefoonboek in 2014

Voor Telefoonboek was 2014 een jaar met veel ontwikkelingen, zoals de Places Antwoordservice, de ratings en de reviews. Ook de zoekopdrachten en de bezoekersaantallen stegen. December was een recordmaand met maar lieft 6,6 miljoen bezoekers. De meest opvallende gegevens van 2014 vindt u in een infographic.

Toename gebruik mobiel en tablet

Door de vernieuwde mobiele websites van Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, is de weergave van bedrijfsgegevens nu ook optimaal via smartphone of tablet. Dat het gebruik van smartphones en tablets neemt toe in Nederland, is duidelijk te zien aan het aantal bezoekers van Telefoonboek dat de site bezoekt via deze apparaten. In 2014 in een duidelijke stijging te zien ten opzichte van 2013.

Afbeelding1

Ratings en reviews

Voor de bezoekers van Telefoonboek.nl is het sinds 2014 mogelijk om een bedrijven te beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteit verhouding. Het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen staat bij de bedrijfsvermelding vermeld. Ook kunnen bezoekers een review schrijven, waarop bedrijfseigenaren inhoudelijk kunnen reageren. In 2014 zijn er maar liefst 547.384 ratings en 26.114 reviews ingevuld.

Bekijk de volledige infographic

Het aantal bezoekers via tablet en mobiel stijgt elk jaar. Ook in 2014 is een flinke stijging te zien ten opzicht van vorig jaar.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 6,6 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Delen:Reacties


Zoeken
Zoek