Places logo
Menu

De Beste deals van de maand februari

De Beste deals van de maand februari

De maand februari mag dan wel korter zijn dan andere maanden, van de deals op Beste.nl kunt u lang profiteren! Op Beste.nl vindt u talloze uiteenlopende kortingen en aanbiedingen. Misschien zit het perfecte Valentijn cadeau voor uw geliefde er wel bij. Laat u in deze blog inspireren door de beste februarideals!

Kies een cadeau voor uw Valentijn

14 februari, de dag van de geliefden. Laat die dag een keer extra uw liefde voor uw partner blijken door middel van eenmooi cadeau of een leuke avond uit. Vindt u het lastig om een persoonlijk en origineel cadeau te bedenken? Op Beste.nl is er volop keuze. Verras uw geliefde om te beginnen met de allermooiste foto van jullie samen op canvas. Bestel deze nu bij Webprint.nl en krijg 20% korting. Wilt u iets aparts? Bestel dan een telefoonhoesje met een mooie foto en krijg bij Webprint.nl 25% korting!

Of verwen uw Valentijn met een heerlijke bodylotion of douchegel op basis van 100% natuurlijke ingrediënten bij The Body Shop. Momenteel krijgt u 20% korting op uw eerste bestelling bij The Body Shop! korting-thermae-sauna

Wat dacht u ten slotte van een lekker dagje samen ontspannen? Boek een dagje Wellness bij Thermae 2000 in Valkenburg en krijg € 10 korting op de entreeprijs. U betaalt dan tijdelijk geen € 32,50 maar slechts € 22,50! Thermae 2000 is een luxueus Wellness-resort waar u de verfrissende en verzorgende werking van thermaal water kan ervaren. Met 9 sauna's, 2 stoombaden, een uitgestrekte ligweide en diverse baden kunt u bij Thermae 2000 volledig tot rust komen.

High Tea in Nijmegen

Heeft u de unieke Waalbrug van Nijmegen al eens van dichtbij gezien? Nijmegen is een fantastische stad voor een dagje uit met vriendinnen of familie. Op De Nijmeegse Boot aan de Waal kunt u tijdens een 6-persoons High Tea genieten van heerlijke hapjes en een prachtig uitzicht over de Waal. Tijdelijk betaalt u voor de 6-persoons High Tea de prijs van een 4-persoons High Tea, dus slechts € 70 in plaats van € 105!

Bent u met minder personen en heeft u niet zo'n grote trek? Kom dan een lekker kopje koffie drinken bij De Nijmeegse Boot en krijg er een gratis gebakje bij!

Belastingaangifte

De tijd om uw belastingaangifte te regelen nadert. Vindt u dat een lastige klus en wordt u al moe van die gedachte? Laat uw aangifte dan volledig verzorgen door van der Kruk Consultancy in Zoetermeer voor maar € 35! Van der Kruk Consultancy heeft ruime ervaring in het verzorgen van financiële administratie voor MKB en agrarische bedrijven.

Begin weer met sporten!

In deze donkere maanden is sporten vaak een lastig opgave en wordt het vaak achterwege gelaten. Bent u van plan om in de lente weer helemaal in vorm te zijn? Begin dan met een nieuwe sportoutfit en maak een frisse start! Nog tot 14 februari krijgt u maar liefst 70% korting op veel artikelen bij Perry Sport! Wacht dus niet langer en ga shoppen!

Altijd al een populaire dansstijl onder de knie willen krijgen? Probeer verschillende dansstijlen uit en ontdek welke bij u past. Bij Got2Groove Dansschool in Rotterdam krijgt u tijdelijk 50% korting op tien danslessen en betaalt u slechts € 37,50! Van klassieke dans tot hip-hop, bij Got2Groove Dansschool leert u het allemaal.

danslessen-korting-groove2dance

Hervat uw goede voornemens

Was uw voornemen voor 2014 om te stoppen met roken, en is dat toch moeilijker dan u dacht? De elektrische eGo-Ce sigaret maakt het weigeren van een sigaret een stuk eenvoudiger. Bestel de sigaret nu met € 5 korting bij Elektrische-sigarettenshop.nl!

Naast bovenstaande deals vindt u op Beste.nl nog veel meer aantrekkelijke deals waarvan u eenvoudig en voordelig kunt profiteren. Wat dacht u van flinke kortingen op een knipbeurt of cartridges voor uw printer? Of kortingsbonnen van Primark, Van Haren of H&M? Kijk op Beste.nl voor alle deals!

Zelf ook een deal plaatsen?

Op Beste.nl kunt u online uw bedrijf promoten met een kortingsactie die u volledig zelf samenstelt. U betaalt éénmalig een bedrag, waarna uw kortingsactie op het netwerk van Beste.nl komt te staan. Uw deal wordt dan door miljoenen mensen gezien. Met deze kortingsactie valt u op bij nieuwe klanten en genereert u meer omzet zonder meer tijd kwijt te zijn. Bezoekers van Beste.nl zijn op zoek naar de hoogste kortingen, de leukste gratis producten en de beste aanbiedingen.

Voor het aanmaken van uw deal op Beste.nl kunt u inloggen op Places.nl. Heeft u nog geen Places-account? Binnen enkele stappen kunt u zich hier eenvoudig aanmelden. Maak na het inloggen of het aanmaken van uw Places-account uw deal aan, door op het tabblad Deals te klikken. De deal die u via Places.nl maakt, komt na controle van onze servicedesk automatisch op Beste.nl geplaatst. Bezoekers van Beste.nl kunnen uw deal direct downloaden en verzilveren in uw (web)winkel.

Hulp nodig?

In deze blog vindt u een eenvoudig stappenplan om u te helpen bij het aanmaken van een deal. Heeft u nog vragen, of meer hulp nodig bij het plaatsen van een aantrekkelijke kortingsactie? Wij helpen u graag, bel 024-3555299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!