Places logo
Menu

Beste.nl: de leukste zomerdeals

Beste.nl: de leukste zomerdeals

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent oplopende temperaturen, bergen vrije tijd en veel buitenplezier. Om u helemaal vakantie-klaar te maken heeft Beste.nl de leukste zomerdeals voor u in de aanbieding. Of u nu gaat backpacken in de out back, met de tent in Frankrijk gaat staan, kiest voor een luxe all inclusive vakantie naar de zon of gewoon lekker thuis blijft, op Beste.nl is er altijd een deal die past bij úw vakantie.

Met de auto op reis

Als u met de auto op reis gaat wilt u natuurlijk weten of alles pico bello in orde is. Niemand wil halverwege de reis langs de snelweg staan met een kapotte motor of platte band. Om helemaal voorbereid op vakantie te gaan, kiest u bij Beste.nl uit diverse aantrekkelijke opknapbeurten voor uw auto. Zo krijg u bij ChipsAway Hollands Kroon EOin Hippolytushoef maar liefst 20% korting op een spotrepair behandeling in de hele maand augustus. Bij Kwik Fit bespaart u nu 25% op een servicebeurt voor uw airco en bij Garage Master in Heerhugowaard lopen de kortingen zelfs op tot 50 euro. Gaat u toch liever voor het hele pakket? Laat uw auto dan nu APK keuren bij Kwik Fit voor maar 19 euro en ga met een gerust hart op vakantie.blog_bestedeals

Lekker eten in de tuin

Ook voor thuisblijvers is er genoeg plezier te beleven deze zomer. Wat dacht u van lekker buiten bbq'en voor maar 10 euro per persoon bij Venhuizen Verhuur in Haps? En bij lange dagen in de tuin mag een goede terrasoverkapping natuurlijk niet ontbreken. Bij Timmerbedrijf M van 't Goor in Harderwijk ontvangt u als u nu een terrasoverkapping aanschaft 50% korting op de montage hiervan. Uw tuin helemaal compleet maken? Hang er dan een tuinposter in van Tuinposter.nl. U ontvangt hier de hele maand juli nog 20% korting op diverse tuinposters. Zo maakt u uw tuin in een mum van tijd zomer klaar.

Helemaal klaar voor de zomer

Gaat u deze zomer voor een coupe soleil of wilt vlak voor de vakantie nog even zonnebrand crème inslaan? Bij Beste.nl bent u dan aan het juiste adres. U vindt hier namelijk ook alles op het gebied van persoonlijke verzorging voor de vakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreide gezichtsbehandeling bij Wellness Studio Avanda in Emmeloord van 45 euro voor 32,50 euro? Of 30% korting op knippen en föhnen bij Lorenzo Fuente in Amsterdam? Een merkzonnebril zou uw nieuwe kapsel natuurlijk helemaal afmaken. Hiervoor gaat u naar Hans Anders, want u ontvangt deze zomer 15% korting op diverse monturen. Voor een mooi bruin tintje moet u ook Beste.nl zijn. U vindt hier diverse folder deals met zomerse acties, zoals bijvoorbeeld het tweede artikel gratis bij aankoop van een Soltan zonproduct. Ook bij Kruidvat kunt u nu gebruik maken van 30% korting bij aankoop vandiverse Nivea zonproducten. Laat die zomer maar komen!

Volledig uitgerust kamperen

Voor de fanatieke kampeerders onder ons is er ook voldoende voordeel te behalen. Met 40% korting op diverse buitensportartikelen bij Bever Sport kunt u volledig uitgerust op reis. Voor een nieuwe tent gaat u naar Kijkshop.nl. U scoort hier al een Dutch Mountains tent voor vier personen voor maar liefst 99 euro! Natuurlijk wilt u ook dat er onderweg niets gebeurt. Hoewel u niet alles van tevoren kunt plannen, kunt u er wel voor zorgen dat u goed verzekerd bent. Bij Hema ontvangt u nu daarom 50% korting op uw reisverzekering. Als u hem vandaag afsluit, dan kunt u morgen al op reis!

blog_beste

Onbezorgd op vakantie

Als u op vakantie gaat, dan wilt u natuurlijk onbezorgd kunnen genieten. Laat daarom uw auto voordelig achter op Schiphol en kijk er pas weer naar om als u terug bent. Via Beste.nl ontvangt u 20% korting op uw parkeerkosten met 247 parking. Laat u de auto liever thuis? Dan kunt u er ook voor kiezen om goedkoop met de taxi te reizen. Bij TaxiKo Almelo ontvangt u met de coupon wel 50% korting op een rit naar Schiphol. Maar onbezorgd op vakantie betekent ook dat u niet hoeft om te kijken naar uw waardevolle spullen. Verzeker ze daarom nu bij BNP Paribas Cardif B.V. voor maar liefst 14 euro en ga onbezorgd op reis.

Nog boeken?

Er is niets spannender dan nog niet weten waar je naar toe op vakantie gaat. Heeft u nog vakantiekriebels? Boek dan nu gauw uw surfvakantie bij Flowtrack Breakloose en ontvang 40 euro korting. Bent u meer van de hotels? Dan hebben wij ook een aanbieding voor u. Bij Fletcher Hotels krijgt u nu namelijk bij reservering van twee nachten, de derde nacht gratis! Bij Vacances Directes lopen de kortingen deze zomer ook hoog op. Neem voor andere aantrekkelijke aanbiedingen ook eens een kijkje op Voordeeluitjes.nl. Al uw avonturen legt u natuurlijk vast met uw digitale camera. Als u nu naar Foto de Vakman gaat, ontvangt u ook nog eens 15% korting op alle accu's, statieven en tassen. Inpakken en gaan dus!

beste_zomer

Thuisblijven?

Ook in Nederland valt er deze vakantie voldoende te beleven. Een dagje naar het strand, een uitje naar een attractiepark, er is voor elk wat wils. Ook op Beste.nl heeft u de keuze. Neem de kids bijvoorbeeld een dagje mee naar Burgers Zoo voor maar 18 euro per persoon. Ook Attractiepark Slagharen heeft deze zomer een leuke aanbieding. Een entreeticket is nu maar 12 euro in plaats van 27 euro. En natuurlijk reist u hierheen met een Dal Voordeeluren abonnement van de NS. U betaalt hier nu namelijk nog maar 29 euro voor in plaats van 50 euro.

Na uw vakantie

Al uw mooie zomerherinneringen wilt u natuurlijk zo lang mogelijk koesteren. En bij Albelli begrijpen ze dat maar al te goed. Via Beste.nl ontvangt u nu maar liefst 20% korting op uw eigen gepersonaliseerde fotoboek. Ook bij Hema valt u in de prijzen. Hier bespaart u maar liefst 40% op een waardebon voor een fotoalbum. Voor meer interessante aanbiedingen neemt u een kijkje op onze website. Zo kunt u nog maanden nagenieten. Heeft u de smaak te pakken en bent u nieuwsgierig naar de andere zomerse deals die Beste.nl voor u in de aanbieding heeft? Ga dan snel naar onze website en houd onze acties goed in de gaten. Ook kunt u onze acties volgen door u aan te melden via Facebook. De hele zomer lang zullen wij u voorzien van zomerse aanbiedingen. Voor ondernemers kan het ook interessant zijn om uw aanbiedingen op Beste.nl te plaatsen. Met een deal op Beste.nl kunt u nieuwe klanten naar uw bedrijf trekken. Benieuwd naar al deze mogelijkheden? Surf naar onze website voor meer informatie of neem contact op met onze Service Desk op het telefoonnummer 024 - 3555 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!