Places logo
Menu

Uw uren in beeld: besteed uw tijd efficiënter!

Uw uren in beeld: besteed uw tijd efficiënter!

U kent het vast: u heeft zoveel verschillende werkzaamheden dat u aan het einde van de week het overzicht kwijt bent. Heeft u nu vier uur besteed aan het factureren, of was het meer? Het bijhouden van uw gewerkte uren kan u helpen gemakkelijk een overzicht te creëren. En nog belangrijker, u kunt er in een oogopslag mee zien waar er tijd te winnen valt. In deze blog introduceert Places.nl enkele tools om uw uren in kaart te brengen.

Uren registreren

Met een urenoverzicht heeft u inzicht in al uw werkzaamheden en de bijbehorende tijd die u aan deze taken kwijt bent. Een urenoverzicht is voor u als ondernemer nuttig, omdat u zo uw tijdsbesteding beter in de gaten houdt. Als uit het overzicht blijkt dat u te lang over taken doet, kunt u onderzoeken waarom het zoveel tijd kost. Heeft u dat ontdekt, dan kunt u uw werkzaamheden in het vervolg wellicht sneller of efficiënter uitvoeren. Dat is voordelig voor uzelf, en voor uw onderneming.

Hulpmiddelen

Een overzicht van uw uren is natuurlijk zelf te maken met pen en papier. Maar gelukkig zijn er verschillende tools waarmee u eenvoudig uw uren registreert:

Nanda

Met het programma Nanda boekt u uw uren in enkele klikken. U kunt uw overzicht eenvoudig filteren op datum, dag, gebruiker, project of label. En is uw overzicht eenmaal gecreëerd, dan kunt u deze gemakkelijk exporteren naar andere programma's, bijvoorbeeld naar Excel.

Telefonische applicaties

Ook als u niet achter uw computer zit, is het mogelijk om uw uren bij te houden. Bijvoorbeeld via telefonische applicaties met de naam 'Urenregistratie'. Al deze apps houden uw uren bij, maar ze verschillen in functionaliteit. Zo zijn er apps waarmee u gebruik kunt maken van een stopwatch, een standaard pauze in kunt stellen en uurtarieven in kunt voeren.

blog-ureninbeeld3

Tips Heeft u eenmaal uw urenoverzicht duidelijk in kaart gebracht, dan is het tijd voor verandering! Zo kunt u uw social media efficiënter beheren, gebruik maken van intranet, de productiviteit van uw medewerkers verhogen en ten slotte afscheid nemen van een overvolle inbox met de Places Antwoordservice. Bel voor vrijblijvend advies naar 024 - 3506953, wij staan voor u klaar.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!