Menu

Medewerkers gezocht voor onze Service Desk!

Versterk de service desk van Telefoonboek

"Werken bij Telefoonboek is een afwisselende baan waarbij je veel in contact bent met mensen. Je hebt leuke collega's en je leert er ook nog eens veel van!"

Willem, Medewerker Nummerdiensten

Ben jij een enthousiaste duizendpoot en is het voor jou een uitdaging om in contact te zijn met klanten? Dan is een flexibele en afwisselende bijbaan als servicedeskmedewerker bij Places.nl echt iets voor jou! Places.nl is namelijk op zoek naar uitbreiding van onze klantenservice.

In deze uitdagende en afwisselende bijbaan ben jij verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Je helpt onze klanten optimaal gebruik te maken van onze producten en beantwoordt inkomend telefoonverkeer. Bijvoorbeeld vragen van klanten over hun bedrijfsvermelding, maar ook over betalingen en overige diensten van Places.nl. Daarnaast houd je je bezig met het optimaliseren van bedrijfsprofielen, het schrijven van teksten en facturatie. Je hebt een serviceverlenende en adviserende rol. Je bent ook in staat om verkoopsignalen te herkennen en hierbij een passend aanbod te doen. Ten slotte hou je je bezig met kwaliteitsmanagement, door de kwaliteit van de verkoopgesprekken die dagelijks door onze accountmanagers worden gevoerd te controleren.

Wie ben jij?:
  • - Je hebt minimaal HBO denkniveau
  • - Je bent klantgericht, commercieel en nauwkeurig
  • - Je beheerst goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • - Je kunt goed multitasken en prioriteiten stellen
  • - Je hebt een proactieve houding, bent oplossings- en resultaatgericht
  • - Je bent enthousiast en stressbestendig
  • - Je bent per direct minimaal 12 uur per week beschikbaar

Over Telefoonboek.nl

Met ruim 6,6 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com, is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland. Door middel van advertentiepakketten biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om gevonden te worden op internet, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Ook helpt Telefoonboek ondernemers via antwoordservicepakketten, website- en reviewdiensten hun bereikbaarheid en vindbaarheid te vergroten.

Werken in ons serviceteam betekent werken in een enthousiast team, met een afwisselende werkzaamheden en een fijn salaris. Ben jij de nieuwe klantgerichte servicedeskmedewerker die we zoeken? Dan zijn we per direct op zoek naar jou! Wacht niet langer en reageer via onderstaande sollicitatielink, of stuur jouw CV en motivatiebrief naar bijbaan@places.nl t.a.v. Kim Dekkers.

Voor meer informatie klik je op onderstaande link of bel je met Kim Dekkers, Manager Service, via 024 – 3555 299.Solliciteren