Menu

Enthousiaste doelgerichte collega's gezocht!

Versterk het salesteam van Places.nl

"Werken bij Telefoonboek is een afwisselende baan waarbij je veel in contact bent met mensen. Je hebt leuke collega's en je leert er ook nog eens veel van!" Willem, Medewerker Nummerdiensten
Ben jij doelgericht, commercieel ingesteld en minimaal 8 uur per week beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je! Places.nl is namelijk op zoek naar versterking voor het Salesteam.

In deze uitdagende en klantgerichte bijbaan mag jij bedrijven kennis laten maken met Places.nl, hét online platform voor ondernemers. Door het telefonisch benaderen van geïnteresseerde ondernemers draag jij samen met je collega's bij aan de groei van Places.nl.

Je wordt ingezet op verschillende projecten binnen de salesafdeling van Places.nl. Zo kunnen we ontdekken welk project het beste bij jou past en zorgen dat je binnen dit project een echte professional wordt. Bovendien krijg je een fijn salaris en heb je te maken met flexibele werktijden.

Over Places.nl

Places.nl is hét online ondernemersplatform van Nederland met als doel ondernemers in contact te laten komen met bestaande en nieuwe klanten. Zo kan een ondernemer bijvoorbeeld adverteren op onze websites Telefoonboek.nl en Openingstijden.com en daarmee maandelijks maar liefst 6,6 miljoen Nederlanders bereiken. Ook is het voor ondernemend Nederland mogelijk om via Places.nl een eigen antwoordservice in te stellen, reviews te verzamelen én zelf een website te maken en beheren. Met deze verschillende diensten zorgen we ervoor dat bedrijven in Nederland optimaal online vindbaar én bereikbaar zijn.

Heb je interesse in deze bijbaan? Wacht dan niet langer en stuur jouw motivatiebrief en CV naar bijbaan@places.nl t.a.v. Marieke van den Hurk. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke van den Hurk, Online Marketeer, via 024 - 8200 609.Solliciteren