Menu

Bijbaan: Content Marketeer Places.nl

8-16 uur

Wil jij jouw werkervaring verrijken in het marketing vakgebied? Dan bieden wij jou nu de kans om aan de slag te gaan in de functie van bijbaan Content Marketeer!

Als Content Marketeer werk je aan de ontwikkeling en realisatie van de content marketing strategie van Telefoonboek BV. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de groei en verdere ontwikkeling van Places Nieuws en zorg je ervoor dat jij samen met het team dagelijks zoveel mogelijk nieuws- en blogartikelen schrijft, die voldoen aan alle richtlijnen. Je bent daarbij op de hoogte van alle ins & outs over SEO en past deze kennis actief toe.

Door jouw strakke planning en schrijfervaring laat je Places Nieuws groeien naar een nieuwssite met miljoenen bezoekers. Je onderhoudt ons netwerk aan perscontacten, bedenkt de gaafste campagnes en durft nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Wie ben jij?
  • - Je bent 8 - 16 uur per week overdag beschikbaar.
  • - Je volgt momenteel een HBO of WO opleiding.
  • - Je hebt bij voorkeur minimaal één jaar passende werkervaring.
  • - Je bent nieuwsgierig, altijd op zoek naar trends en nieuwtjes.
  • - Je bent een goede tekstschrijver die weet wat het is om voor bepaalde doelgroepen in verschillende media te schrijven.
  • - Jouw Nederlands is om door een ringetje te halen en je bent hierin een voorbeeld voor je team.
  • - Creatieve ideeën en onderwerpen voeg je zonder moeite toe aan de content kalender.
  • - En natuurlijk ben je enthousiast, ondernemend, kritisch en een gezellige collega.

Wat kun jij?

Je bent een kei in het schrijven van afwisselende teksten voor nieuwsberichten, blogartikelen en PR-teksten. Je bent creatief in het vinden van onderwerpen voor content en campagnes. Je vindt het een uitdaging om jezelf en anderen (complexe) onderwerpen snel eigen te maken en deze in begrijpelijke taal aantrekkelijk neer te zetten. Je hebt bij voorkeur ervaring in het coachen van collega's en jij ziet het als een uitdaging om het aantal bezoekers te verhogen.


Over Telefoonboek B.V.

Met ruim 6,6 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com, Places.nl, 1822.nl, Beste.nl en Koos.nl, is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland. Via slimme en innovatieve online marketingdiensten biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om online gevonden te worden, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Wij werken samen met 20 medewerkers op een toplocatie in het centrum van Nijmegen en zijn goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Interesse in deze bijbaan? Wacht dan niet langer en reageer via onderstaande sollicitatielink, of stuur jouw motivatiebrief en CV naar bijbaan@places.nl t.a.v. Jeroen Rutten.

Voor meer informatie klik je op onderstaande link of bel je met Jeroen Rutten, Online Marketeer Places Nieuws, via 024 - 8200 618.

Laatst gewijzigd op: 29 januari 2019


Solliciteren