Menu
Geen vacature
Geen vacature

Over Telefoonboek en Beste.nl

Met ruim 6,6 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en de Telefoonboek App, is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland. Via advertentiepakketten biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om gevonden te worden op internet, om zo meer nieuwe klanten te trekken. De nieuwe website Beste.nl sluit perfect aan op onze bestaande diensten. Via Beste.nl kunnen lokale ondernemers eenvoudig deals aanmaken en presenteren op Beste.nl en op ons complete netwerk. Naast de lokale ondernemers willen we op Beste.nl interessante deals van online partijen en landelijke bedrijven presenteren.

Telefoonboek biedt je de kans om bij een gevestigde website mee te bouwen aan innovatieve ontwikkelingen. Spreken de functie inhoud en de arbeidsvoorwaarden jou aan? Wacht dan niet langer en reageer, want wij willen graag ons team versterken en zijn op zoek naar jou! Reageer via onderstaande sollitatielink of stuur jouw motivatiebrief en CV naar nieuweuitdaging@places.nl t.a.v. Lisa Nellestijn.

Telefoonboek B.V. is gevestigd in het centrum van Nijmegen en goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.Solliciteren