Menu

Accountmanager binnendienst

Kom ons sales team versterken

Wil jij jouw werkervaring verrijken op salesvlak in de B-to-B markt? Dan bieden wij jou nu de kans om in een professioneel team aan de slag te gaan in de functie van Accountmanager.

In de functie van Accountmanager werk je in een enthousiast team van Marketeers en Accountmanagers om samen het succes van Telefoonboek te vergroten. In deze functie help jij bedrijven om hun telefonische bereikbaarheid te verbeteren door het aanbieden een account op Places.nl.

Als Accountmanager weet jij onze klanten enthousiast te maken voor onze dienst. Dit doe je voornamelijk door middel van telefonische acquisitie. Je kan ons aanbod helder verwoorden, bent communicatief sterk en weet op een prettige en persoonlijke manier te overtuigen.

Contact met onze klanten, voornamelijk MKB-bedrijven, gebeurt op basis van zowel lauwe leads als koude acquisitie. Je krijgt training en coaching en de mogelijkheid om gesprekken na te luisteren. Zo ga je niet alleen voorbereid het gesprek in, maar krijg je ook de kans om te groeien in het commerciële vakgebied.

Wie ben jij?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Natuurlijke drive om te scoren
  • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden
  • Nee is voor jou de start van een leuk salesgesprek
  • Je legt makkelijk contact met een aanstekelijk en professioneel enthousiasme

Over Telefoonboek

Met ruim 6,6 miljoen bezoekers per maand via Telefoonboek.nl, Openingstijden.com, Beste.nl, Places.nl, Antwoordservice 1822.nl en de Telefoonboek App, is Telefoonboek één van de grootste online bedrijvengidsen van Nederland. Via advertentiepakketten biedt Telefoonboek ondernemers de mogelijkheid om gevonden te worden op internet, om zo meer nieuwe klanten te trekken. Wij werken samen met 20 medewerkers op een toplocatie in het centrum van Nijmegen en wij zijn goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Telefoonboek biedt je de kans om bij een gevestigde website en een groeiend bedrijf mee te bouwen aan innovatieve ontwikkelingen. Wil jij meewerken aan de ontwikkelingen van Telefoonboek en wil jij jouw competenties nog verder ontwikkelen? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV voor 9 mei a.s. naar nieuweuitdaging@places.nl. Voor meer informatie bel je met Lisa Nellestijn, HR adviseur, via 024-3605 040.Solliciteren