Vraag een gratis proefperiode aan

Antwoordservice Advieslijn: 024 – 3506953

Antwoordservice voor ZZP'ers

Zorgeloos ondernemen met een persoonlijke Antwoordservice. Probeer het nu 30 dagen gratis en vrijblijvend.

  • Professionele telefonistes met ervaring met ZZP'ers
  • Gespreksnotificatie per e-mail
  • 30 dagen gratis en stopt automatisch
  • De beste antwoordservice van Nederland
  • 24/7 beschikbaar
  • Het voordeligste tarief op basis van uw belvolume

"Regelmatig schakelen wij onze telefoon door naar de Antwoordservice van Places. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op onze kerntaken, terwijl onze klanten altijd telefonisch te woord gestaan worden. Dit verhoogt onze productiviteit."
Concera Software - klant Places sinds 2015

Dirk Lentjes
Places Antwoordservice

Waarom een Antwoordservice voor ZZP'ers?

Bij Places begrijpen wij dat het als zelfstandig ondernemer niet altijd even makkelijk is om de telefoon op te nemen. Natuurlijk kan het gebeuren dat u wel eens een telefoontje mist. Maar wat nou als dat ene telefoontje cruciaal bleek te zijn? Juist dan biedt de Antwoordservice van Places u garantie dat de telefoon deskundig en professioneel aangenomen wordt. U stelt een eigen belscript op, waardoor wij de telefoon beantwoorden precies zoals u dat wilt, 24 uur per dag. Vervolgens krijg u een notificatie in uw mailbox. Hierdoor worden al uw klanten persoonlijk te woord gestaan, terwijl u zich kunt focussen op uw kerntaken.

Bekijk bundels en prijzen
Download brochure
"Bij Places Antwoordservice staan we uw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens uw belscript, zodat wij uw klanten helpen precies zoals u dat zelf ook zou doen"

Kiki - Telefoniste Places

"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voor u aan te nemen"

Lynn - Telefoniste Places

"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk"

Ellen - Telefoniste Places