Vraag een gratis proefperiode aan

Antwoordservice Advieslijn: 024 – 3506953

Antwoordservice voor de zorgsector

Optimaliseer de telefonische bereikbaarheid van uw praktijk en hou meer tijd over voor het verlenen van zorg met Places Antwoordservice.

  • Ideaal voor fysiotherapeuten, psychologen, tandartsen, orthodonisten en osteopaten.
  • 24/7 telefoonbeantwoording
  • Probeer 30 dagen gratis en vrijblijvend
  • De beste antwoordservice van Nederland
  • 24/7 beschikbaar
  • Het voordeligste tarief op basis van uw belvolume

"Regelmatig schakelen wij onze telefoon door naar de Antwoordservice van Places. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op onze kerntaken, terwijl onze klanten altijd telefonisch te woord gestaan worden. Dit verhoogt onze productiviteit."
Concera Software - klant Places sinds 2015

Dirk Lentjes
Places Antwoordservice

Waarom een Antwoordservice voor de zorgsector?

In de zorg wilt u het liefst uw volledige aandacht schenken aan uw patiënten. Hierdoor kan het soms lastig zijn om ook altijd uw telefoon op te nemen. Juist op die momenten staat Places Antwoordservice voor u klaar. Wij zullen de telefoon opnemen als dat u even niet uitkomt. Volgens het door u opgestelde belscript staan wij uw klanten te woord, waardoor wij de telefoon opnemen op de wijze zoals u dat zelf ook zou doen. Vervolgens ontvangt u een verslag van het gesprek in uw mailbox. Hierdoor kunt u zich focussen op uw patiënten én bent u altijd telefonisch bereikbaar.

Bekijk bundels en prijzen
Download brochure
"Bij Places Antwoordservice staan we uw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens uw belscript, zodat wij uw klanten helpen precies zoals u dat zelf ook zou doen"

Kiki - Telefoniste Places

"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voor u aan te nemen"

Lynn - Telefoniste Places

"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk"

Ellen - Telefoniste Places