Vraag een gratis proefperiode aan

Antwoordservice Advieslijn: 024 – 3506953

Antwoordservice voor de zakelijke dienstverlening

Herkent u dat? U bent in bespreking met een belangrijke klant en u wordt gebeld. Juist op die momenten staat Places Antwoordservice voor u klaar.

  • Ideaal voor makelaars, adviesbureaus en arbeidsbureaus, advocaten
  • 24/7 telefoonbeantwoording
  • Probeer 30 dagen gratis en vrijblijvend
  • De beste antwoordservice van Nederland
  • 24/7 beschikbaar
  • Het voordeligste tarief op basis van uw belvolume

"Regelmatig schakelen wij onze telefoon door naar de Antwoordservice van Places. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op onze kerntaken, terwijl onze klanten altijd telefonisch te woord gestaan worden. Dit verhoogt onze productiviteit."
Concera Software - klant Places sinds 2015

Dirk Lentjes
Places Antwoordservice

Waarom een Antwoordservice voor de zakelijke dienstverlening?

U bent veel in gesprek met klanten en bent daardoor niet altijd in staat om de telefoon op te nemen. Echter kan het missen van een telefoontje cruciaal zijn. Juist op die momenten staat Places Antwoordservice voor u klaar om de telefoon voor u op te nemen. Hierdoor worden al uw (potentiële) klanten te woord gestaan, terwijl u zich ongestoord kan focussen op die ene belangrijke meeting. U ontvangt het gespreksverslag direct in uw mailbox. Probeer het nu 30 dagen gratis en ervaar het gemak van een Antwoordservice. De proefperiode stopt automatisch.

Bekijk bundels en prijzen
Download brochure
"Bij Places Antwoordservice staan we uw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens uw belscript, zodat wij uw klanten helpen precies zoals u dat zelf ook zou doen"

Kiki - Telefoniste Places

"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voor u aan te nemen"

Lynn - Telefoniste Places

"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk"

Ellen - Telefoniste Places