Vraag een gratis proefperiode aan

Antwoordservice Advieslijn: 024 – 3506953

Antwoordservice voor ICT bedrijven

Ontzorging op het gebied van telefonische bereikbaarheid. Verhoog uw productiviteit met een persoonlijke Antwoordservice.

  • Professionele telefonistes met ervaring met ICT bedrijven
  • Gespreksnotificatie per e-mail
  • 30 dagen gratis en stopt automatisch
  • De beste antwoordservice van Nederland
  • 24/7 beschikbaar
  • Het voordeligste tarief op basis van uw belvolume

"Regelmatig schakelen wij onze telefoon door naar de Antwoordservice van Places. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op onze kerntaken, terwijl onze klanten altijd telefonisch te woord gestaan worden. Dit verhoogt onze productiviteit."
Concera Software - klant Places sinds 2015

Dirk Lentjes
Places Antwoordservice

Waarom een Antwoordservice voor ICT bedrijven?

Steeds meer ICT en webhosting partijen sluiten zich aan bij Places omdat klanten tegenwoordig verwachten dat zij direct te woord gestaan worden. Voor veel klanten is het vanzelfsprekend dat ICT-faciliteiten continu werken, maar als er zich een storing voordoet verwachten zij direct telefonisch geholpen te worden. Het kan vervelend zijn hier continu alert op te zijn. Met de Antwoordservice van Places worden al uw klanten te woord gestaan en kunt u zich focussen op uw kerntaken. Hierdoor worden zowel klanten geholpen die direct hulp nodig hebben, maar ook potentiële klanten, 24 uur per dag.

Bekijk bundels en prijzen
Download brochure
"Bij Places Antwoordservice staan we uw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens uw belscript, zodat wij uw klanten helpen precies zoals u dat zelf ook zou doen"

Kiki - Telefoniste Places

"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voor u aan te nemen"

Lynn - Telefoniste Places

"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk"

Ellen - Telefoniste Places